Mijn verhaal

Mijn naam is Marian Poort, op 31 januari 2020 ben ik gestart met Schrijfzo. Voor Schrijfzo organiseer ik creatieve schrijfochtenden. Voordat ik begon met Schrijfzo, werkte ik als projectmedewerker en mocht ik workshops ontwikkelen voor een jongeren. Na de geboorte van onze drie kinderen ben ik begonnen met creatief dagboekschrijven bij de bijbel.

Met mijn oude pen schreef ik deze bijbeltekst over: Psalm 34:9 Proef en geniet de goedheid van de Heer, gelukkig de mens die bij hem schuilt. Daarna schreef ik erbij: Van Uw Woord mag ik proeven en genieten, bij U kan ik mezelf zijn. Dank U dat U mijn schuilplaats bent.

Steeds vaker begon ik te schrijven en werd ik verrast door de woorden die er in mijn dagboek kwamen. Schrijven opent een stroom van woorden in mijn hart die ik vooraf niet kan bedenken. Henri Nouwen schreef: β€˜De leukste kant van het schrijven is dat je diepe bronnen en verborgen schatten ontdekt die de moeite waard zijn, voor jezelf en voor anderen.’

Zo is er een verlangen ontstaan om mensen te laten proeven en genieten van Gods liefde door het delen van mijn passie voor creatief schrijven bij de bijbel.

Voor meer infomatie of het aanvragen van een workshop of schrijfochtend, mail: marian@schrijfzo.nl.

Tot Schrijfzo!

Hartelijke groet,
Marian Poort