Agenda

Geef je op voor een van deze workshops

mei 2024
24 mei 2024

Workshop Gods Trouw en Zijn Liefde

Vertrouw op de Heere met heel je hart, en steun op je eigen inzicht niet. Ken ...

09:30 - 11:30
Reserveren
Ontdek meer
juni 2024
07 juni 2024

Workshop Stil voor Hem

Rust zoeken bij God en ontspannen, lukt jou dat? Tijdens deze workshop gaan we schrijven bij Psalm over stil worden voor God. Welkom bij de nieuwe workshop Stil voor Hem. ...

09:30 - 11:30
Reserveren
Ontdek meer
juli 2024
05 juli 2024

Workshop Hoop & Houvast

Welke bijbeltekst geeft jou hoop en houvast in je geloof? In deze workshop gaan we creatief ...

09:30 - 11:30
Reserveren
Ontdek meer
Geen evenementen gevonden!

Creatief schrijven begint bij Schrijfzo

Creatief schrijven, daarmee begin ik graag mijn dag mee. Dan bedoel ik eigenlijk, eerst een kop thee, de bijbel erbij, een etui vol pennen, een dagboek om vol te schrijven en dan beginnen met stille tijd. Tijd met God, bidden, schrijven en de dag beginnen bij Hem. Omdat schrijven voor mij een ontspannen manier is om dichtbij Jezus en Gods Woord te blijven, is creatief schrijven deel geworden van mijn geloofsleven. Hoe is dat bij jou? Lukt het om rust te vinden bij God en ruimte te maken voor stille tijd? Of is dit een goed moment om (opnieuw) met stille tijd te beginnen?

Dit inspireert mij…

Deze bijbeltekst: ‘Proef en geniet de goedheid van de Heer, gelukkig de mens die bij Hem schuilt.’ uit Psalm 34:10 is voor mij een belangrijke bijbeltekst. Elke dag opnieuw mag ik bij God en bij Jezus schuilen. Van Zijn liefde en trouw mag ik proeven, genieten en leren vertrouwen op Zijn Woord. Hij laat mij en jou nooit alleen.

Laat je inspireren bij de schrijfworkshops van Schrijfzo en ontdek meer over creatieve en praktische routines voor je stille tijd met God. Oefen mee met eenvoudig schrijven en ontdek meer over creatief schrijven bij de bijbel.

Meedoen of workshop op maat

Aanschuiven bij workshop? Kijk op schrijfzo.nl/agenda voor de eerst volgende workshop waar je aan mee kunt doen. Liever een workshop op maat of met je eigen groep? In overleg kom ik graag langs om een workshop te verzorgen. Bijvoorbeeld bij een christelijke event, vrouwenspecial, startweekend of als bezinningsactiviteit in je kerk of gemeente. Voor een workshop of retraite op locatie, neem gerust contact op.

Heb je vragen, stuur een mail of app, dan help ik je graag verder. Voor het aanvragen van een creatieve workshop of retraite op maat, mail: marian@schrijfzo.nl

Hartelijke groet, Marian