Home Events - Schrijfzo Workshop Begin bij God

Workshop Begin bij God

Waar begin jij je dag mee? Eerst een kop thee, een bijbels dagboekje of een andere routine? In dit nieuwe jaar beginnen we bij God. In de workshop gaan we schrijven bij deze bijbeltekst: ‘Laat mij ‘s morgens vroeg al uw goedheid en liefde ervaren. Ik vertrouw U volkomen. Laat mij weten welke weg ik moet inslaan. Alles in mij richt zich op U. Psalm 143:8. Beginnen bij God en je richten op de Heer, bij deze tekst gaan we samen creatief schrijven.

Wat ga je doen?

Je gaat oefenen met creatief schrijven bij de bijbel, we gaan samen aan de slag met eenvoudige schrijfoefeningen. Je begint met het overschrijven een korte bijbeltekst, daarna ga je oefenen met een creatieve schrijftechnieken of maak je een creatieve dagboekpagina. En het schrijven mag in je eigen stijl en handschrift, geen zorgen, het hoeft niet perfect. Tijdens de workshop kun je gebruik maken van verschillende creatieve materialen en er is tijd om te oefenen en voor koffie of thee en iets lekkers.

Praktische info

Je gaat tijdens de workshop dagboekschrijven bij de bijbel over het thema: Begin bij God. Samen creatief schrijven bij de bijbel en een dagboekpagina maken in je eigen stijl.
Wanneer: Dinsdag 16 januari 2024 van 9.30 – 12.00 uur
Waar: Drachten, aan de schrijftafel bij Schrijfzo. Je ontvang het adres van de locatie na je reservering.
Wie: voor jong volwassenen / volwassenen / vrouwen / geschikt voor beginners

Inschrijven

Workshop Begin bij God
Beschikbaar Tickets: 10
Het Workshop Begin bij God ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

16 jan 2024

Tijd

09:30 - 12:00

Kosten

€15.00

Locatie

Drachten
INSCHRIJVEN