Home Events - Schrijfzo Workshop Begin bij God

Workshop Begin bij God

Begin je nieuwe jaar goed en begin bij God. Ontdek meer over creatief schrijven bij de Bijbel en dagelijkse routines voor je geloof. Oefen met dagboek schrijven bij de Bijbel en ontdek hoe je ruimte kunt creëren voor je stille tijd om je dag met God te beginnen of bijvoorbeeld aan het eind van de dag God te danken.

‘Laat mij ‘s morgens vroeg al uw goedheid en liefde ervaren. Ik vertrouw U volkomen. Laat mij weten welke weg ik moet inslaan. Alles in mij richt zich op U. Psalm 143:8. Met deze bijbeltekst gaan we samen ontspannen schrijven en ontvang je inspiratie en praktische tips om te schrijven bij de Bijbel.

Wat ga je doen?

Je gaat oefenen met creatief schrijven bij de bijbel, we gaan samen aan de slag met eenvoudige schrijfoefeningen. Je begint met het overschrijven een korte bijbeltekst, daarna ga je oefenen met een creatieve schrijftechnieken en dagboekschrijven. Het schrijven mag in je eigen stijl en handschrift, geen zorgen, het hoeft niet perfect. Verder ga je aan de slag met het maken van een creatieve dagboekpagina. Tijdens de workshop staat er koffie of thee en iets lekkers voor je klaar.

Praktische info


Wanneer: Zaterdag 28 december 2024 van 14.00 – 15.45 uur bij Tov! Drachten
Waar: Oosterstraat 12, 9203 BB Drachten. Je kunt Tov! Drachten vinden naast de Hema.
Wie: Geschikt voor beginners. Leuk om met je zus, moeder, dochter, tante, oma, buurvrouw of beste vriendin mee te doen. Doelgroep: tienermeiden, jongeren, volwassenen, vrouwen.

Inschrijven

Workshop Begin bij God
Beschikbaar Tickets: 7
Het Workshop Begin bij God ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

28 dec 2024

Tijd

14:00 - 15:45

Kosten

€17.50

Locatie

Boekwinkel TOV Drachten
INSCHRIJVEN