Home Events - Schrijfzo Workshop Gods Trouw en Zijn Liefde

Workshop Gods Trouw en Zijn Liefde

Vertrouw op de Heere met heel je hart, en steun op je eigen inzicht niet. Ken Hem in al je wegen, dan zal Hij je paden rechtmaken. Spreuken 3:5-6 Bij deze mooie bijbeltekst gaan we creatief schrijven en samen aan de slag bij het thema: Gods trouw en Zijn Liefde. Je mag gebruik maken van verschillende voorbeelden en schrijfmaterialen. Een ontspannen christelijke workshop waarin veel ruimte is om te oefenen met verschillende creatieve stijlen en schrijftechnieken. Doe je mee?

Wat ga je doen?

Samen aan de slag met creatieve schrijftechnieken en het maken van een dagboekpagina bij Spreuken 3:5 en 6. Je ontvangt handige tips om te schrijven bij de bijbel in een stijl die bij jou past. Ook als je geen ervaring hebt met creatief schrijven is dit een leuke manier om kennis te maken met dagboekschrijven bij de bijbel. En het leuke is, de creatieve materialen, thee of koffie en iets lekkers zijn bij de workshop inbegrepen. Als je graag in je eigen notitieboek, journal of met je eigen bijbel werkt, mag je die natuurlijk meenemen.

Praktische informatie


Wanneer: Vrijdag 1 februari van 9.30 – 11.30 uur bij Schrijfzo in Drachten
Waar: Drachten, bij Schrijfzo aan de schrijftafel. Je ontvangt het adres na de reservering.
Wie: voor jongeren, jong volwassenen of als je samen met je zus, moeder, vriendin, tante, buurvrouw wilt meedoen van harte welkom.

Inclusief: papieren hand-out waarop je kunt oefenen met creatief schrijven, koffie of thee en iets lekkers zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus niets mee te nemen. Alleen als je graag in je eigen bijbel of in je eigen notitieboek wilt oefenen.

Datum

01 mrt 2024
Verlopen!

Tijd

09:30 - 11:30

Kosten

€15.00

Locatie

Schrijfzo Drachten