Home Events - Schrijfzo Workshop Gods Trouw en Zijn Liefde

Workshop Gods Trouw en Zijn Liefde

Gods trouw en liefde, daar kun je over blijven schrijven. Bij deze workshop ga je creatief schrijven bij één korte bijbeltekst en samen aan de slag bij het thema: Gods trouw en Zijn liefde. Je mag gebruik maken van verschillende voorbeelden en schrijfmaterialen. Een ontspannen christelijke workshop waarin veel ruimte is om te oefenen, schrijven en ontdekken welke schrijfstijl bij je past. Doe je mee?

Wat ga je doen?

Samen aan de slag met creatieve schrijftechnieken en het maken van een dagboekpagina bij een bijbeltekst. Je ontvangt handige tips om te schrijven bij de bijbel in een stijl die bij jou past. Ook als je geen ervaring hebt met creatief schrijven is dit een leuke manier om kennis te maken met dagboekschrijven bij de bijbel.

Praktische informatie


Wanneer: Vrijdag 30 augustus 2024 van 9.30 – 11.30 uur bij Schrijfzo in Drachten
Waar: Drachten, bij Schrijfzo aan de schrijftafel. Je ontvangt het adres na de reservering.
Wie: voor jongeren, jong volwassenen of als je samen met je zus, moeder, vriendin, tante, buurvrouw wilt meedoen van harte welkom.

Inclusief: hand out en papier waarop je kunt oefenen met creatief schrijven, koffie of thee en iets lekkers zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus niets mee te nemen. Als je graag in je eigen bijbel of in je eigen notitieboek wilt oefenen, mag je die natuurlijk meenemen.

Inschrijven

Workshop Gods trouw en Zijn liefde
Beschikbaar Tickets: 3
Het Workshop Gods trouw en Zijn liefde ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

30 aug 2024

Tijd

09:30 - 11:30

Kosten

€17.50

Locatie

Schrijfzo Drachten
INSCHRIJVEN