Home Events - Schrijfzo Workshop Gods trouw & liefde

Workshop Gods trouw & liefde

Gods trouw en Zijn liefde zijn zo groot, daar kun je over blijven doorschrijven. Daarom gaan we in deze ontspannen workshop beginnen met het overschrijven van een korte bijbeltekst. Daarna ga je oefenen met creatieve schrijfstijlen en het ga je schrijven over Gods liefde, Zijn eindeloze trouw en wie Hij voor je is. Je mag gebruik maken van verschillende voorbeelden en schrijfmaterialen. Een ontspannen christelijke workshop waarin veel ruimte is om te oefenen met verschillende creatieve stijlen en schrijftechnieken.

Wat ga je doen?

Workshop: Schrijven bij een bijbeltekst over Gods trouw en liefde.
Wanneer: Woensdag 8 november 2023 van 9.30 – 11.45 uur
Waar: Drachten, aan de schrijftafel bij Schrijfzo. Je ontvangt het adres na je reservering.
Wat: Creatief schrijven bij de bijbel en oefenen met faithnotes, je eigen notities bij een bijbeltekst. Samen aan de slag met creatieve schrijftechnieken en dagboekschrijven bij de bijbel. Inspiratie voor je stille tijd en volop de ruimte om te schrijven met verschillende pensoorten en praktische tips om te schrijven bij de bijbel in een stijl die bij jou past.

Praktische informatie

Waar: Drachten, bij Schrijfzo. Je ontvangt het adres in de bevestiging.
Voor wie:  geschikt voor beginners, dus ook als je nog geen ervaring hebt met creatief schrijven bij de bijbel, dan ben je van harte welkom.

Inclusief:  Materialen, koffie, thee en iets lekkers zijn bij de workshop inbegrepen. Als je graag in je eigen notitieboek, journal of met je eigen bijbel werkt, mag je die natuurlijk meenemen.

Ook als je geen ervaring hebt met creatief schrijven is dit een leuke manier om kennis te maken met faithnotes en dagboekschrijven bij de bijbel.

Inschrijven

Workshop Gods Trouw en Liefde
Beschikbaar Tickets: 12
Het Workshop Gods Trouw en Liefde ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

08 nov 2023

Tijd

09:30 - 11:45

Kosten

€15.00

Locatie

Schrijfzo Drachten
INSCHRIJVEN