Home Events - Schrijfzo Workshop Heer van Mijn Hart

Workshop Heer van Mijn Hart

‘Ik prijs de Heer met mijn hele hart, … God mijn Redder heeft aan mij gedacht’. Deze bijbeltekst staat in Lucas 1. Bij deze prachtige bijbeltekst gaan we creatief schrijven en samen aan de slag bij het thema Heer van mijn hart. Je mag gebruik maken van verschillende voorbeelden en schrijfmaterialen. Een ontspannen christelijke workshop waarin veel ruimte is om te oefenen met verschillende creatieve stijlen en schrijftechnieken. Doe je mee?

Wat ga je doen?

Samen aan de slag met creatieve schrijftechnieken en dagboekschrijven bij de bijbeltekst uit Lucas 1:46-48. Handige tips om te schrijven bij de bijbel in een stijl die bij jou past. Ook als je geen ervaring hebt met creatief schrijven is dit een leuke manier om kennis te maken met dagboekschrijven bij de bijbel. En het leuke is, de creatieve materialen, thee of koffie en iets lekkers zijn bij de workshop inbegrepen. Als je graag in je eigen notitieboek, journal of met je eigen bijbel werkt, mag je die natuurlijk meenemen.

Praktische informatie


Wanneer: Woensdag 6 december 2023 van 9.30-11.45 uur bij Schrijfzo in Drachten.
Waar: Drachten, bij Schrijfzo aan de schrijftafel. Je ontvangt het adres na de reservering.
Wie: voor jongeren, jong volwassenen of als je samen met je zus, moeder, vriendin, tante, buurvrouw wilt meedoen van harte welkom. Of als je zin hebt in creatief schrijven bij de bijbel en en denkt, dit is mijn kans om eens te proberen, meedoen natuurlijk. 🙂
Inclusief: creatieve materialen, koffie of thee en iets lekkers zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus niets mee te nemen. Alleen als je graag in je eigen bijbel of in je eigen notitieboek wilt oefenen.

Datum

06 dec 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 11:45

Kosten

€15.00

Locatie

Schrijfzo Drachten