Home Events - Schrijfzo Workshop Hoop & Houvast

Workshop Hoop & Houvast

Welke bijbeltekst geeft jou hoop en houvast in je geloof? In deze workshop gaan we creatief schrijven over Levende hoop, moed en geloofsvertrouwen. Je gaat schrijven bij een prachtige psalmtekst uit de bijbel. Je gaat schrijven over houvast in geloof en over vertrouwen op God. Ontspannen beginnen met het overschrijven van een korte bijbeltekst en creatief schrijven bij de Psalmen. Je gaat aan de slag met het maken van je eigen creatieve bijbeljournalpagina. Je mag gebruik maken van verschillende voorbeelden en schrijfmaterialen. Doe je mee?

Wat ga je doen?

Creatief schrijven bij de bijbel en oefenen met je eigen notities bij een bijbeltekst uit de Psalmen. Na het overschrijven van een korte bijbeltekst ga je aan de slag met het maken van een creatieve dagboekpagina. Je krijgt handige tips om te schrijven bij de bijbel in een stijl die bij jou past. Ook als je geen ervaring hebt met creatief schrijven is dit een leuke manier om kennis te maken met dagboekschrijven bij de bijbel. En het leuke is, de creatieve materialen, thee of koffie en iets lekkers zijn bij de workshop inbegrepen. Als je graag in je eigen notitieboek, journal of met je eigen bijbel werkt, mag je die natuurlijk meenemen.

Praktische informatie


Wanneer: Vrijdag 5 juli 2024 van 9:30 – 11:30 uur
Waar: Drachten, bij Schrijfzo aan de schrijftafel. Je ontvangt het adres na de reservering.
Wie: voor jongeren, jong volwassenen of als je samen met je zus, moeder, vriendin, tante, buurvrouw wilt meedoen van harte welkom. Of als je zin hebt in creatief schrijven bij de bijbel en en denkt, dit is mijn kans om eens te proberen, meedoen natuurlijk. 🙂
Inclusief: creatieve materialen, koffie of thee en iets lekkers zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus niets mee te nemen. Alleen als je graag in je eigen bijbel of in je eigen notitieboek wilt oefenen.

Inschrijven

Workshop Hoop & Houvast
Beschikbaar Tickets: 5
Het Workshop Hoop & Houvast ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

05 jul 2024

Tijd

09:30 - 11:30

Kosten

€15.00

Locatie

Schrijfzo Drachten
INSCHRIJVEN