Home Events - Schrijfzo Workshop Hoop, Licht & Leven

Workshop Hoop, Licht & Leven

Geloof en creativiteit passen heel goed bij elkaar. Bij deze creatieve workshop ga je ontspannen schrijven bij de Bijbel. Je ontvangt praktische tips en er is ruimte om te schrijven met verschillende pensoorten en je gaat aan de slag met het maken van een creatieve decoratie voor de adventsperiode.

Wat ga je doen

Bij deze christelijke workshop ga je schrijven bij een bijbeltekst over levende hoop. Je gaat creatief schrijven bij een bijbeltekst en maak je je eigen notities bij een bijbeltekst. Je schrijft bijvoorbeeld op wat spreekt je aan uit deze tekst en wat je hoop geeft uit de tekst. De oefeningen zijn afwisselend en eenvoudig, zodat je zo kunt meedoen. En dan ga je aan de slag met een creatieve decoratie voor de adventsperiode.

Praktische informatie


Wanneer: Zaterdagmiddag 16 november 2024 van 14.00 – 15.45 uur bij Tov! Drachten
Waar: Oosterstraat 12, 9203 BB Drachten. Je kunt Tov! Drachten vinden naast de Hema.
Voor wie: jongeren, jong volwassenen, volwassenen, vrouwen, leuk om samen met je zus, tante, buurvrouw, oma of beste vriendin mee te doen.

Inclusief:  Creatieve materialen, koffie, thee en iets lekkers zijn bij de workshop inbegrepen. Als je graag in je eigen notitieboek, journal of met je eigen bijbel werkt, mag je die natuurlijk meenemen. Als je geen ervaring hebt met creatief schrijven is dit een leuke manier om kennis te maken met creatief schrijven bij de bijbel.

Inschrijven

Workshop Levende Hoop
Beschikbaar Tickets: 7
Het Workshop Levende Hoop ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

16 nov 2024

Tijd

14:00 - 15:45

Kosten

€17.50

Locatie

Boekwinkel TOV Drachten
INSCHRIJVEN