Home Events - Schrijfzo Workshop Proef & Geniet

Workshop Proef & Geniet

Over deze workshop

Meer ontdekken over creatief schrijven bij de bijbel? Dan is deze ontspannen workshop iets voor jou. Neem bij deze workshop de tijd voor creatieve stille tijd. Bij deze schrijfworkshop staan we stil bij deze prachtige bijbeltekst:

Proef en geniet de goedheid van de Heer, gelukkig de mens die bij Hem schuilt Psalm 34:9 BB

Tijdens de workshop heb je de ruimte om te oefenen met verschillende creatieve schrijftechnieken. Ontdek hoe woorden meer tot je hart spreken als je ze overschrijft en in je dagboek gaat schrijven bij de bijbel. Geen moeilijke taal, gewoon in je eigen woorden en met pen en papier aan de slag en ga ontspannen schrijven bij deze prachtige tekst.

Wat kun je verwachten

Een ontspannen workshop waarbij je in je eigen woorden gaat schrijven bij Psalm 34:9. De workshop is geschikt voor beginners, je kunt zo meedoen, ook als je nog geen schrijfervaring hebt. Eerst ga je de tekst overschrijven in je eigen handschrift. Daarna ga je creatief schrijven bij de korte bijbeltekst, er zijn verschillende voorbeelden en pennen, zodat je zo kunt beginnen. Tijdens de workshop geniet je van koffie of thee en iets lekkers.

Wat ga je doen

Je gaat zelf schrijven bij Psalm 34. Je oefent met verschillende creatieve schrijftechnieken en je kunt verschillende voorbeelden bekijken, zodat je inspiratie kunt opdoen en meteen aan de slag kunt gaan. Er is ruimte om aan een creatieve dagboekpagina te schrijven of aan de slag te gaan met je eigen woordgedicht, een creatieve schrijfoefening bij de bijbel of het schrijven van je eigen gebed bij de psalmtekst. Voor je het weet heb je bladzijde volgeschreven en sta je versteld van hoe je kunt schrijven in je stille tijd.

Praktische informatie

Workshop: Proef & Geniet, creatief schrijven bij de bijbel.
Datum: Donderdag 29 februari van 9.30 – 12.00 uur
Plaats: Drachten. Aan de schrijftafel bij Schrijfzo. Je ontvangt het adres na je reservering.
Voor wie: jong volwassenen, volwassenen, vrouwen, beginners
Inbegrepen: De materialen, koffie, thee en iets lekkers zijn bij de workshop inbegrepen. Je hoeft niets mee te nemen naar de workshop, de materialen zijn bij de workshop aanwezig. Als je graag met en in je eigen bijbel wilt werken, mag je die natuurlijk meenemen.

Inschrijven

Workshop Proef en Geniet
Beschikbaar Tickets: 10
Het Workshop Proef en Geniet ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

29 feb 2024

Tijd

09:30 - 12:00

Kosten

€15.00

Locatie

Schrijfzo Drachten
INSCHRIJVEN