Home Events - Schrijfzo Workshop Proef & Geniet

Workshop Proef & Geniet

Over deze workshop

Waar geniet jij ontzettend van? We gaan schrijven bij een prachtige psalmtekst: Proef en geniet de goedheid van de Heer, gelukkig de mens die bij Hem schuilt. Psalm 34:9 Deze de creatieve schrijfworkshop heeft als thema: Proef & Geniet.

Tijdens de workshop heb je de ruimte om te oefenen met verschillende creatieve schrijftechnieken. Ontdek hoe woorden meer tot je hart spreken als je ze overschrijft en in je dagboek gaat schrijven bij de bijbel. Geen moeilijke taal, gewoon in je eigen woorden en met pen en papier aan de slag en ga ontspannen schrijven bij deze prachtige tekst.

Wat kun je verwachten

Een ontspannen workshop waarbij je in je eigen woorden gaat schrijven bij Psalm 62:2 Eerst ga je de tekst overschrijven in je eigen handschrift. Daarna ga je oefenen met creatief schrijven. Je schrijft bijvoorbeeld op wat spreekt je aan uit deze tekst en welk woord je het meest opvalt. Wanneer geniet je van rust of waar ontspan je van? De oefeningen zijn afwisselend en eenvoudig, zodat je zo kunt meedoen.

Wat ga je doen

Je gaat zelf schrijven bij Psalm 34:9. Je oefent met verschillende creatieve schrijftechnieken en je kunt verschillende voorbeelden inzien, zodat je inspiratie kunt opdoen over een stijl die bij je past.

Oefen met creatief schrijven bij de bijbel en ontdek welke prachtige teksten er in de bijbel staan over rust. Je mag een bijbeltekst overschrijven en erbij schrijven in je eigen woorden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om een gebed te schrijven bij de tekst of je oefent met een creatieve schrijfoefening. En er is ruimte om een creatieve dagboekpagina te schrijven of een stapje dieper te schrijven aan de hand van de bijbeltekst en het thema. Natuurlijk geniet je van een vers kopje koffie of thee met iets lekkers. De koffie of thee en schrijfmaterialen voor de workshop zijn bij de prijs inbegrepen. Proef, geniet en schrijf je mee?

Inschrijven

Workshop Proef & Geniet
Beschikbaar Tickets: 20
Het Workshop Proef & Geniet ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

10 okt 2023

Tijd

09:30 - 12:00

Kosten

€15.00

Locatie

Schrijfzo Drachten
INSCHRIJVEN