Home Events - Schrijfzo Workshop Schrijfbijbelen

Workshop Schrijfbijbelen

Gods trouw en Zijn liefde zijn zo groot, daar kun je over blijven doorschrijven. Daarom gaan we in deze ontspannen workshop beginnen met het overschrijven van een korte bijbeltekst. Daarna ga je oefenen met creatieve schrijfstijlen en het ga je schrijven over Gods liefde, Zijn eindeloze trouw en wie Hij voor je is. Je mag gebruik maken van verschillende voorbeelden en schrijfmaterialen. Een christelijke workshop waarin veel ruimte is om te oefenen met verschillende creatieve stijlen en schrijftechnieken.

Wat ga je doen?

Workshop: Schrijven bij een bijbeltekst uit de Psalmen. Na het overschrijven van een korte bijbeltekst gaan we oefenen met het maken van notities bij de bijbel. Je schrijft in je eigen woorden over wat Gods trouw en liefde voor jou is en je kunt bijvoorbeeld een woordgedichtje of je tekent een hart en schrijft daarin een woorden uit de tekst die je aanspreken. Dan ga je aan de slag met het maken van je eigen creatieve dagboekpagina. Je ontvangt praktische tips en kunt oefenen met verschillende creatieve materialen om aan de slag te gaan in een stille tijd dagboek.

Praktische informatie

Wanneer: Dinsdag 30 januari 2024 van 9.30 – 11.30 uur
Waar: Drachten, aan de schrijftafel bij Schrijfzo. Je ontvangt het adres na je reservering.
Voor wie:  geschikt voor beginners, dus ook als je nog geen ervaring hebt met creatief schrijven bij de bijbel, dan ben je van harte welkom.

Inclusief:  Materialen, koffie, thee en iets lekkers zijn bij de workshop inbegrepen. Als je graag in je eigen notitieboek, journal of met je eigen bijbel werkt, mag je die natuurlijk meenemen.

Ook als je geen ervaring hebt met creatief schrijven is dit een leuke manier om kennis te maken met het schrijven van notities in je stille tijd en dagboekschrijven bij de bijbel.

Inschrijven

Workshop Schrijfbijbelen
Beschikbaar Tickets: 12
Het Workshop Schrijfbijbelen ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

15 mrt 2024

Tijd

09:30 - 12:00

Kosten

€15.00

Locatie

Schrijfzo Drachten
INSCHRIJVEN