Home Events - Schrijfzo Workshop Schrijfbijbelen

Workshop Schrijfbijbelen

Over deze workshop

Geloof en creativiteit passen heel goed bij elkaar. De workshop begint met het overschrijven van een korte bijbeltekst. Met deze bijbeltekst ga je in de rest van de workshop aan de slag. Je mag gebruik maken van verschillende voorbeelden en creatieve schrijfmaterialen. Een ontspannen christelijke workshop waarin veel ruimte is om te oefenen met verschillende creatieve stijlen en schrijftechnieken. Ook als je geen ervaring hebt met creatief schrijven is dit een leuke manier om kennis te maken met faithnotes en creatief dagboekschrijven bij de bijbel.

Wat kun je verwachten

Een ontspannen workshop waarbij je in je eigen woorden gaat schrijven bij een bijbeltekst. Eerst ga je de tekst overschrijven in je eigen handschrift. Daarna ga je oefenen met creatief schrijven en maak je je eigen notities bij een bijbeltekst. Je schrijft bijvoorbeeld op wat spreekt je aan uit deze tekst en welk woord je het meest opvalt. De oefeningen zijn afwisselend en eenvoudig, zodat je zo kunt meedoen.

Je ontvangt praktische tips en er is ruimte om te schrijven met verschillende pensoorten en aan de slag met het maken van je eigen creatieve dagboekpagina.

Praktische informatie

Workshop: Schrijfbijbelen met inspiratie voor je stille tijd met God.
Wanneer: Wo 24 januari 2024 van 9.30 – 11.30 uur in Drachten
Waar: Drachten. Aan de schrijftafel bij Schrijfzo. Je ontvangt het adres na je reservering.

Wat: Samen aan de slag met creatieve schrijftechnieken en dagboekschrijven bij de bijbel. Inspiratie voor je stille tijd en volop de ruimte om te schrijven met verschillende pensoorten en praktische tips om een creatieve dagboekpagina te maken in je eigen stijl.

Voor wie: jongeren, jong volwassenen, volwassenen, vrouwen
Inclusief:  Creatieve materialen, koffie, thee en iets lekkers zijn bij de workshop inbegrepen. Als je graag in je eigen notitieboek, journal of met je eigen bijbel werkt, mag je die natuurlijk meenemen. Als je geen ervaring hebt met creatief schrijven is dit een leuke manier om kennis te maken met faithnotes en creatief dagboekschrijven bij de bijbel.

Datum

24 jan 2024
Verlopen!

Tijd

09:30 - 11:30

Kosten

€15.00

Locatie

Schrijfzo Drachten