Home Events - Schrijfzo Workshop Stil voor God

Workshop Stil voor God

Lukt het jou om stil te zijn voor God? Of is het zoeken in alle onrust om weer dichtbij God te mogen zijn. In de workshop gaan we schrijven bij deze bijbeltekst:

Zeker, mijn ziel is stil voor God; van Hem is mijn heil. Psalm 62:2 en we gaan samen creatief schrijven bij deze prachtige tekst:

‘Laat mij ‘s morgens vroeg al uw goedheid en liefde ervaren. Ik vertrouw U volkomen. Laat mij weten welke weg ik moet inslaan. Alles in mij richt zich op U. Psalm 143:8. Met deze bijbelteksten richten we ons op de Heer en gaan we samen ontspannen schrijven bij deze mooie teksten.

Wat ga je doen?

Je gaat oefenen met creatief schrijven bij de bijbel, we gaan samen aan de slag met eenvoudige schrijfoefeningen. Je begint met het overschrijven een korte bijbeltekst, daarna ga je oefenen met een creatieve schrijftechnieken en dagboekschrijven. Het schrijven mag in je eigen stijl en handschrift, geen zorgen, het hoeft niet perfect. Tijdens de workshop staat er koffie of thee en iets lekkers voor je klaar.

Praktische info

Je gaat tijdens de workshop dagboekschrijven bij de bijbel over het thema: Begin bij God. Samen creatief schrijven bij de bijbel en een dagboekpagina maken in je eigen stijl.
Wanneer: Vrijdag 22 maart 2024 van 9.30 – 11.30 uur
Waar: Drachten, aan de schrijftafel bij Schrijfzo. Je ontvang het adres van de locatie na je reservering.
Wie: voor jong volwassenen / volwassenen / vrouwen / geschikt voor beginners

Datum

22 mrt 2024
Verlopen!

Tijd

09:30 - 11:30

Kosten

€15.00

Locatie

Schrijfzo Drachten