Home Events - Schrijfzo Workshop Vol Vertrouwen

Workshop Vol Vertrouwen

Verlang je naar meer vertrouwen en houvast in geloof? Bij deze workshop gaan we creatief schrijven bij de Bijbel over geloof en vertrouwen op God. Je gaat schrijven bij een prachtige psalmtekst uit de Bijbel. Je gaat aan de slag met het maken van je eigen creatieve bijbeljournalpagina. Je mag gebruik maken van verschillende voorbeelden en schrijfmaterialen. Doe je mee?

Wat ga je doen?

Creatief schrijven bij de bijbel en oefenen met je eigen notities bij een bijbeltekst uit de Psalmen. Na het overschrijven van een korte bijbeltekst ga je aan de slag met het maken van een creatieve dagboekpagina. Je krijgt handige tips om te schrijven bij de bijbel in een stijl die bij jou past. Ook als je geen ervaring hebt met creatief schrijven is dit een leuke manier om kennis te maken met dagboekschrijven bij de bijbel. En het leuke is, de creatieve materialen, thee of koffie en iets lekkers zijn bij de workshop inbegrepen. Als je graag in je eigen notitieboek, journal of met je eigen bijbel werkt, mag je die natuurlijk meenemen.

Praktische informatie


Wanneer: Dinsdag 22 oktober 2024 van 10.00 – 11:45 uur bij Tov! Drachten
Waar: Oosterstraat 12, 9203 BB Drachten. Tov! Drachten kun je vinden naast de Hema.
Wie: voor jongeren, jong volwassenen of als je samen met je zus, moeder, vriendin, tante, buurvrouw wilt meedoen van harte welkom. Of als je zin hebt in ontspannen ochtend creatief schrijven bij de bijbel, meedoen natuurlijk.
Inclusief: creatieve materialen, koffie of thee en iets lekkers zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus niets mee te nemen. Alleen als je graag in je eigen bijbel of in je eigen notitieboek wilt oefenen.

Inschrijven

Workshop Vol Vertrouwen
Beschikbaar Tickets: 7
Het Workshop Vol Vertrouwen ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

22 okt 2024

Tijd

09:30 - 11:45

Kosten

€17.50

Locatie

Boekwinkel TOV Drachten
INSCHRIJVEN