Home Events - Schrijfzo Workshop Zomer & Zegen

Workshop Zomer & Zegen

Creatief ontspannen deze zomer? Doe mee met de creatieve zomerworkshop bij Tov! in Drachten. Ontdek meer over rust, onthaasten en zegen, je gaat creatief schrijven bij een bijbeltekst en je maakt een creatieve collage. Dit keer bij het mooie thema: Zomer & Zegen. Je mag gebruik maken van verschillende voorbeelden en schrijfmaterialen. Kortom, een ontspannen christelijke workshop, doe je mee?

Wat ga je doen?

Samen oefenen met creatief schrijven bij een bijbeltekst en aan de slag met het maken van een creatieve collage bij het thema: Zomer & Zegen. Je ontvangt handige tips om te schrijven bij de bijbel in een stijl die bij jou past. Ook als je geen ervaring hebt met creatief schrijven is dit een leuke manier om kennis te maken met schrijven bij de bijbel.

Praktische informatie


Wanneer: Dinsdag 27 augustus 2024 van 9.30 – 11.30 uur bij Tov! Drachten
Adres: Oosterstraat 12, 9203 BB Drachten. Tov! Drachten is te vinden naast de Hema.
Wie: voor jongeren, jong volwassenen of als je samen met je zus, moeder, vriendin, tante, buurvrouw wilt meedoen van harte welkom.

Inclusief: materialen waarop je kunt oefenen met creatief schrijven, koffie of thee en iets lekkers zijn bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus niets mee te nemen. Als je graag in je eigen bijbel of in je eigen notitieboek wilt oefenen, mag je die natuurlijk meenemen.

Inschrijven

Workshop Zomer & Zegen
Beschikbaar Tickets: 7
Het Workshop Zomer & Zegen ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

27 aug 2024

Tijd

10:00 - 11:45

Kosten

€17.50

Locatie

Boekwinkel TOV Drachten
INSCHRIJVEN