Toont alle 4 resultaten

 • Aanbieding!

  Workshop Creatief schrijven Rust & Op Adem | Dinsdag 18 juli 2023 | Drachten

   15,00

  Workshop Rust & Op Adem, creatief schrijven en faithnotes. Inspiratie voor je stille tijd en creatief schrijven bij Psalm 62:6-7 O, mijn ziel, zoek uw rust alleen bij God. Van Hem verwacht ik alles. hij is werkelijk mijn rots en mijn bevrijder, hij is als een burcht voor mij …’. uit de vertaling van Het Boek. Oefen met creatief schrijven bij deze prachtige psalmtekst en ontdek hoe ontspannen het is om samen te schrijven bij de bijbel.

  De workshop is geschikt voor beginners, je hoeft geen schrijfervaring te hebben om mee te doen. Frisse ideeën, eenvoudige schrijftechnieken en inspiratie om ontspannen bezig te zijn met creatieve stille tijd.

  Wanneer: Dinsdag 18 juli 2023
  Tijd: 9.30 – 12.00 uur
  Waar: Drachten
  Wat: Creatief schrijven & Inspiratie voor je stille tijd
  Thema: Rust en op Adem bij God, Psalm 62:6-7

  Koffie, thee, iets lekkers en materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Je mag een bijbel lenen, maar je mag ook je eigen bijbel meenemen. Van harte welkom bij Schrijfzo. Doe je mee?

 • Aanbieding!

  Workshop Faithnotes & Creatief schrijven | Dinsdag 11 juli 2023 | Drachten

   15,00

  Workshop creatief schrijven bij de bijbel & faithnotes. Samen ontspannen oefenen verschillende schrijfstijlen en creatieve technieken. De creatieve materialen, koffie, thee en iets lekkers zijn bij de workshop inbegrepen. Bij je reservering kun je kiezen tussen verzenden of afhalen, klik op: ‘afhalen’. Na je reservering ontvang je binnen 24 uur een bevestiging van je workshop, daarin staat ook de locatie en het adres van de schrijftafel in Drachten.

  Datum: Dinsdag 11 juli 2023 van 9.30 – 12.00 uur
  Plaats: Drachten
  Faithnotes & Creatief schrijven bij de bijbel. Inspiratie voor je stille tijd met God.

  Een ontspannen workshop met creatief schrijven en inspiratie voor je stille tijd. Oefen met creatieve materialen, schrijven bij de bijbel en Bible Journaling. Geen ervaring nodig, geschikt voor beginners.

 • Aanbieding!

  Workshop Dankbaar Leven | Dinsdag 20 juni 2023 | Drachten

   15,00

  Reserveer je ticket voor de workshop Dankbaar Leven. Creatief schrijven bij de bijbel en stille tijd bij Filippenzen 4:5-7 over dankbaar zijn en dankbaar leven. De workshop is inclusief creatieve materialen, koffie of thee en iets lekkers.

  Wanneer: Dinsdag 20 juni 2023 van 9.30 uur tot 12.00 uur
  Thema: Dankbaar Leven
  Waar: Drachten. Na reservering ontvang je het adres.

   

 • Workshop Cadeaubon €15,-

   15,00

  Geef eens een workshop cadeau, dan kan de ontvanger zelf kiezen uit de workshops: Proef & Geniet, Rust & Op Adem, Luister & Leef of Dankbaar Leven. De cadeaubon mag ook worden gebruikt voor een nieuw dagboek met creatief verrassingspakket. De cadeaubon pakken we leuk voor je in. Voor het verzenden van de bon zijn verzendkosten van toepassing, maar je kunt de bon ook in Drachten op afspraak komen ophalen. Weer eens want anders voor je verjaardag, voor Sinterklaas of als uniek kerstgeschenk.

End of content

End of content