Schrijfochtend Proef & Geniet

Een schrijfochtend is ontspannen schrijven bij Psalm 34:9 Proef en geniet de goedheid van de Heer, gelukkig de mens die bij Hem schuilt.

Ontdek hoe de woorden van God meer tot je hart spreken als je erbij schrijft. Deel met de andere deelnemers wat je schrijf en ontdek hoe je elkaar inspireert bij Gods woord. Geen moeilijke taal, gewoon in je eigen woorden en met pen schrijvend in een dagboek of journal.

Wat kun je verwachten

Een workshop of schrijfochtend duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. We beginnen met het overschrijven van de bijbeltekst, daarna gaan we in stapjes schrijven bij deze tekst. Bijvoorbeeld : wat spreekt je aan in dit vers. Wat geeft je hoop uit deze tekst, wat uit deze tekst mag je in je hart bewaren enz. Je mag in je eigen woorden bij schrijven of misschien wil je er juist een tekening bij pennen. De schrijfoefeningen zijn afwisselend en toegankelijk, zodat je zo kunt meedoen.

Wat ga je doen

Je gaat zelf schrijven in een dagboek, schrift of journal. Zo kun je thuis nalezen wat je hebt geschreven en ga je met frisse inspiratie naar huis om zelf of met anderen te blijven groeien in je geloof.

Ontdek hoe je creatief dagboekschrijven je kan ondersteunen bij het bijbellezen en hoe je al schrijvend woorden kunt geven aan je geloof.

Voor wie is deze workshop geschikt

Voor groepen vanaf 6 personen, geschikt als schrijfochtend als activiteit voor je kerk of gemeente, vrouwenvereniging, bij een evenement, voor studenten, gebedsgroep, als workshop bij een retraite of als bezinningsactiviteit. Voor de workshop is geen uitgebreide schrijfervaring nodig.

Wij zorgen voor de schrijfmaterialen, en de begeleiding van de workshop, zelf kun je zorgen voor een locatie, promotie, hapjes of drankjes.

Als je meer informatie wilt over een workshop of je wilt een offerte aanvragen, stuur mij een berichtje.

Tip: de workshop is heel leuk te combineren met met een high tea, tapas, smoothies of gezonde hapjes.

Ervaringen van anderen

Wat een leuke workshop van Schrijfzo. Ik heb een prachtige, al vind ik het zelf, klembord gemaakt en heerlijk genoten van de chocoladeproeverij. Vooral die met karamel zeezout. Mijn persoonlijke favoriet. Dikke aanrader!

Marian