Aanmelden workshop
3 november & 10 november 2020
Van 9.00 uur tot 13.30 uur
Drachten
Kosten € 275,- per persoon
Inclusief: trainingsmaterialen, koffie, thee en 2x lunch
Je gaat praktisch aan de slag met schrijfoefeningen en ontvangt persoonlijke tips en feedback om je schrijfstijl te versterken.

Training: Versterk je Schrijfstijl

Schrijven vraagt om creativiteit en focus. Je wilt je lezer meenemen in je verhaal en je wilt je boodschap helder en duidelijk verwoorden. Hoe blijf je de aandacht van de lezer vasthouden? Hoe prikkel jij je lezer?

Investeer in het versterken van je schrijfstijl en pas de oefeningen meteen toe in je dagelijkse werk.

Je gaat aan de slag met een praktische schrijfopdracht die aansluit bij je vakgebied, zoals het schrijven van een projectplan, een aansprekende nieuwsbrief, een pakkende blog of het verwoorden van je strategie.

Wat kun je verwachten

In tweedagdelen ga je aan de slag met het versterken van je schrijfstijl. Bij de eerste training neem je een eigen tekst mee en gaan we deze tekst analyseren, herschrijven of aanpassen. Daarnaast ga je aan de slag met een aantal creatieve korte schrijfoefeningen. Als voorbereiding voor de tweede training kun je kiezen tussen een opdracht die aansluit bij je werk of vakgebied of een keuzeopdracht met een creatieve schrijfopdracht.

Tijdens het tweede deel van de training gaan we de schrijfopdrachten analyseren en is er de ruimte om je tekst aan te passen. Je krijgt persoonlijke feedback en tips om je schrijfstijl te versterken. Verder gaan we opnieuw met  schrijfoefeningen aan de slag en is er ruimte om onderling tips uit te wisselen.

Wat komt er aan bod tijdens de training

Het doel van de training is om je schrijfstijl te versterken, tijdens de training ligt de focus op deze onderdelen:

  • Doel: wat wil je overbrengen of bereiken
  • Boodschap: blijf dichtbij je onderwerp
  • Doelgroep: wie is je lezer, sluit aan bij je lezer
  • Taalgebruik: duidelijk, inspirerend en levendig
  • Je eigen schrijfstijl versterken: persoonlijke tips en feedback op je schrijfwerk

Voor wie is deze workshop geschikt

Deze training is geschikt voor o.a.: communicatiemedewerkers, teamleiders, leidinggevenden, beleidsmakers, bloggers, liedjeschrijvers, salesmedewerkers, marketingmedewerkers, projectmedewerkers, communicatie adviseurs, consulenten, secretaresses en/of office medewerkers.

Aanmelden? Kijk in de agenda voor de actuele trainingsdata om je individueel aan te melden voor deze training.

Het is mogelijk om je POB of Persoonlijk Opleidingsbudget voor deze training in te zetten. Maak je trainingswens kenbaar bij je werkgever, vraag of je een Persoonlijk Opleidingsbudget hebt en deze kunt inzetten voor deze training.

Voor een professionele groepstraining op maat met je team of afdeling? Neem contact op met: marian@schrijfzo.nl

Duur: 2 dagdelen
Kosten  € 275,- per persoon inclusief materialen
Inclusief koffie, thee en 2x lunch
Versterk je eigen schrijfstijl, ga praktisch aan de slag met schrijfopdrachten en ontvang persoonlijke feedback en tips.

Wanneer vinden de workshops plaats?

Ervaringen van anderen

Wat een leuke workshop van Schrijfzo. Ik heb een prachtige, al vind ik het zelf, klembord gemaakt en heerlijk genoten van de chocoladeproeverij. Vooral die met karamel zeezout. Mijn persoonlijke favoriet. Dikke aanrader!

Marian

Meld je aan voor een workshop

  • Opgave workshop

  • Mijn gegevens

Workshop Krijt Letteren

Krijtletteren of chalkletteren is schrijven op een krijtbord. Je gaat met verschillende krijt technieken aan de slag op een vierkant chalkboard. Dit bord kun ook gebruiken als hapjesplank of voor een proeverij. Bij de workshop ga je genieten van een heerlijke proeverij. De proeverij bij de workshop is afgestemd op het thema bijvoorbeeld: high tea met verschillende zoete en hartige hapjes, een chocoladeproeverij, diverse tapas, een grill special of verse smoothies.

Workshop Hout Branden

Je eigen tapasplank met stoere tekst erop of houtbranden op een ruwe houtschijf. Bij deze workshop ga je eerst bepalen welke tekst je op hout wilt branden en daarna gaan de houtbranders aan. Een stoere workshop die goed te combineren is met een tapas proeverij of een grill special.

Workshop Glas Graveren

Glas graveren! Maak een eigen tekst op een glas of fles. Je kunt er flessenpost van maken of het glas vullen met chocolade of thee. Een uniek cadeau voor een verjaardag, bijzondere gelegenheid of gewoon voor jezelf. Leuk in combinatie met een high tea of een chcocoladeproeverij.

Workshop Creatief Dagboek Schrijven

Workshop Creatief Dagboekschrijven. Bij deze workshop ga je creatief schrijven bij een thema, bijv. Proef & Geniet, Dankbaarheid of Zon & Strand. Je ontvang een nieuw dagboek: een Bullet Journal. Je gaat aan de slag met creatieve schrijfoefeningen en geniet van een heerlijke proeverij.