Aanmelden workshop
Duur 2,5 uur
Kosten € 25,- p.p
Inclusief chocolade proeverij, koffie of thee.
Je ontvang een nieuw dagboek: een Bullet Journal

Workshop Creatief Dagboek Schrijven

Je gaat heerlijk schrijven in een nieuw dagboek, je persoonlijke Bullet Journal. Tijdens de workshops schrijf je aan de hand van een thema, bijvoorbeeld: Proef & Geniet of Dankbaar zijn of Zon & Strand. In je nieuwe dagboek ga je aan de slag met leuke en creatieve schrijfoefeningen en je geniet van een heerlijke proeverij.

Bij de workshop ga je genieten van een heerlijke chocolade proeverij. Geniet van Fairtrade chocolade in verschillende smaken tijdens deze leuke workshop.

Wat kun je verwachten

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur en is te reserveren voor beginners en gevorderden. Je schrijft in je eigen stijl en handschrift in een nieuw Bullet Journal.

Proeven en genieten doen we volop, want tijdens de workshop krijg je heerlijke zoete en hartige hapjes, fairtrade chocolade, smoothies, thee of koffie of een proeverij die past bij het thema.

Wat ga je maken

Bij deze workshop ga je creatief schrijven in een dagboek: een Bullet Journal. Je gaat creatief schrijven en gaat aan de slag met leuke schrijfoefeningen. Je schrijft bijvoorbeeld 1 minuut over iets waar je dankbaar voor bent of je maakt een top 3 van momenten waar je van geniet. Daarna ga je een tekst of qoute op een klembord maken.

Bij de workshop is inbegrepen:

  • Een nieuw dagboek: een Bullet Journal

Je ontvangt na de workshop een leuke goodiebag van Schijfzo.

Voor wie is deze workshop geschikt

De workshop creatief schrijven is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 12 jaar. Voor deze workshop hoef je geen schrijfervaring of ideaal handschrift te hebben, het gaat om het plezier in het schrijven.  Je kunt je aanmelden als individu of met vriend(in)en. De workshop is geschikt als groepsactiviteit zoals, teamuitjes, vriendinnendag, teambuilding of als vrijgezellenuitje. Als je deze workshop als groepsactiviteit wilt doen in een besloten groep dan kun je dat hier aanvragen.

Duur 2,5 uur
Kosten +/- € 25,- p.p
Diverse subthema’s zoals high thea, chocolade, tapas
Je ontvangt bij de workshop een dagboek: een Bullet Journal

Wanneer vinden de workshops plaats?

Ervaringen van anderen

Wat een leuke workshop van Schrijfzo. Ik heb een prachtige, al vind ik het zelf, klembord gemaakt en heerlijk genoten van de chocoladeproeverij. Vooral die met karamel zeezout. Mijn persoonlijke favoriet. Dikke aanrader!

Marian

Meld je aan voor een workshop

  • Opgave workshop

  • Mijn gegevens

Workshop Krijt Letteren

Krijtletteren of chalkletteren is schrijven op een krijtbord. Je gaat met verschillende krijt technieken aan de slag op een vierkant chalkboard. Dit bord kun ook gebruiken als hapjesplank of voor een proeverij. Bij de workshop ga je genieten van een heerlijke proeverij. De proeverij bij de workshop is afgestemd op het thema bijvoorbeeld: high tea met verschillende zoete en hartige hapjes, een chocoladeproeverij, diverse tapas, een grill special of verse smoothies.

Workshop Hout Branden

Je eigen tapasplank met stoere tekst erop of houtbranden op een ruwe houtschijf. Bij deze workshop ga je eerst bepalen welke tekst je op hout wilt branden en daarna gaan de houtbranders aan. Een stoere workshop die goed te combineren is met een tapas proeverij of een grill special.

Workshop Glas Graveren

Glas graveren! Maak een eigen tekst op een glas of fles. Je kunt er flessenpost van maken of het glas vullen met chocolade of thee. Een uniek cadeau voor een verjaardag, bijzondere gelegenheid of gewoon voor jezelf. Leuk in combinatie met een high tea of een chcocoladeproeverij.

Workshop Creatief Dagboek Schrijven

Workshop Creatief Dagboekschrijven. Bij deze workshop ga je creatief schrijven bij een thema, bijv. Proef & Geniet, Dankbaarheid of Zon & Strand. Je ontvang een nieuw dagboek: een Bullet Journal. Je gaat aan de slag met creatieve schrijfoefeningen en geniet van een heerlijke proeverij.