dankbaar Leven

Over Dankbaar Leven

Waar ben jij het meest dankbaar voor in je leven? En waar ben je God het meest dankbaar voor? Tijdens deze workshop ga je creatief dagboekschrijven bij deze bijbeltekst Kolossenzen 2:6-7. Ontdek bij de workshop meer over creatief schrijven bij de bijbel, over dankbaar zijn en dankbaar leven met Jezus.

Wat kun je verwachten

Je gaat oefenen met creatieve schrijftechnieken, eenvoudige schrijfoefeningen. Je begint met het overschrijven een korte bijbeltekst, daarna ga je oefenen met een creatieve schrijftechniek of maak je een creatieve dagboekpagina. Tijdens de workshop kun je gebruik maken van verschillende creatieve materialen en er is tijd voor koffie of thee en iets lekkers. Een workshop duurt 1,5 uur tot 2 uur.

Wat ga je doen

Creatief schrijven bij de bijbel kan op verschillende manieren. We beginnen deze workshop met het overschrijven van de tekst. Daarna mag je in je eigen woorden opschrijven waar je dankbaar voor bent. Dan is er ruimte om in je eigen stijl te oefenen met creatief schrijven bij de bijbel en kun je bijvoorbeeld een journal pagina maken.

Meedoen met een workshop?

Een keer meedoen met een een creatieve schrijfworkshop? Kijk in de agenda wanneer je kunt aanschuiven bij de schrijftafel van Schrijfzo in Drachten en reserveer direct via: http://schrijfzo.nl/agenda

Wil je graag een workshop bij Boekwinkel Tov! in Drachten, dan graag even overleggen over de tijd en datum. De prijs voor een workshop bij Tov! Drachten is €22,50 per persoon met een minimum van 6 deelnemers. Bij de prijs is inbegrepen: de materialen, koffie, thee en heerlijke verse brownies. Geschikt als activiteit met je eigen kring, voor je gemeente of bij een evenement.

De workshop kan ook in de vorm van een interactieve toerusting of retraite en is passend als christelijke activiteit op een christelijk event, vrouwenspecial, inspiratiedag, heidag, schrijfochtend in je kerk of gemeente, bij een evenement, voor studenten, bij een startweekend, met je gebedsgroep, als workshop bij een retraite of als bezinningsactiviteit voor mannen en/of vrouwen.

Voor een interactieve toerusting, bezinning of retraite met je eigen groep, gemeente, kerkenraad, organisatie of event neem gerust contact op. In overleg kom ik graag op locatie om een workshop of retraite te verzorgen. Voor meer informatie bel, app of mail gerust.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over deze workshop of wil je in contact komen voor het plannen ervan? Ik sta je graag te woord.

Schrijfzo / Marian Poort
Tel: 06 – 397 133 61
marian@schrijfzo.nl

Ervaringen van anderen

Workshop aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.