Workshop dankbaar Leven

Over Dankbaar Leven

Waar ben jij het meest dankbaar voor in je leven? Dankbaar leven met God, wat staat daarover in de bijbel? Tijdens de workshop ga je creatief dagboekschrijven bij de bijbel. Welke zin spreekt je het meest aan uit Filippenzen 4:5-7 of is er een woord die er voor je uitspringt?

In de bijbel is veel geschreven over dankbaarheid en dankbaar leven. Jezus zelf sprak zijn dank uit aan zijn Vader in de hemel, bijvoorbeeld bij het avondmaal. Ontdek bij de workshop dankbaar leven meer over hoe je dankbaar en dichtbij God kunt leven.

Wat kun je verwachten

Je gaat oefenen met creatieve schrijftechnieken en Bible Journaling. Je begint met het overschrijven van de tekst uit Filippenzen 4, daarna ga je erbij schrijven, tekenen of bijvoorbeeld stempelen met clearstamps. Zo maak je een creatieve pagina in de stijl die bij jou past. Tijdens de workshop geniet je van een heerlijke proeverij van zoete en hartige hapjes en is er thee en koffie. Een workshop duurt 2,5 uur tot 3 uur.

Wat ga je doen

Creatief schrijven en Bible Journaling kan op verschillende manieren, je kunt tijdens de workshop zelf kiezen welke technieken je wilt proberen. Probeer creatieve schrijftechnieken, verwerk papierdesigns of washitapes in je dagboek en schrijf met verschillende pennen, fineliners en brushpennen. Je gaat creatief schrijven bij een bijbeltekst over dankbaar leven en je maakt een creatieve pagina in je dagboek. Geniet tijdens de workshop van een heerlijke proeverij met koffie, thee, zoete en hartige hapjes.

Praktische informatie

Meedoen met workshop Dankbaar Leven?

Winteraanbieding: €15,- per persoon. De winteraanbieding voor de workshop Dankbaar Leven is inclusief: materialen, kleine proeverij, koffie en thee. Doe mee op dinsdag 17 januari 2023 van 9.30 – 12.30 uur in Drachten.

Reserveer via Whatsapp, telefonisch of online via de knop ‘aanmelden’ of het formulier onderaan deze pagina.

De workshop of deze winteraanbieding liever op een andere dag? Bijv. een andere dinsdag, op vrijdag of zaterdag? Neem gerust contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Voor groepen vanaf 6 personen kan de workshop ook op andere plaatsen worden aangeboden. De workshop is geschikt als christelijke bezinningsworkshop, inspiratiedag, heidag, schrijfochtend in je kerk of gemeente, bij een evenement, voor studenten, bij een startweekend, met je gebedsgroep, als workshop bij een retraite of als bezinningsactiviteit voor mannen en/of vrouwen.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over deze workshop of wil je in contact komen voor het plannen ervan? Ik sta je graag te woord.

Schrijfzo / Marian Poort
Tel: 06 – 397 133 61
marian@schrijfzo.nl

Ervaringen van anderen

Workshop aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.