Workshop dankbaar Leven

Over Dankbaar Leven

Waar ben jij het meest dankbaar voor in je leven? En waar ben je God het meest dankbaar voor? Tijdens deze workshop ga je creatief dagboekschrijven bij deze bijbeltekst Filippenzen 4:5-7 Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat je nodig hebt en dank hem in al uw gebeden. Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren.

In de bijbel is veel geschreven over dankbaarheid en dankbaar leven. Jezus zelf sprak zijn dank uit aan zijn Vader in de hemel, bijvoorbeeld bij het avondmaal. Ontdek bij de workshop meer over creatief schrijven bij de bijbel, over dankbaar zijn en dankbaar leven met God.

Wat kun je verwachten

Je gaat oefenen met creatieve schrijftechnieken en Bible Journaling. Je begint met het overschrijven van de tekst uit Filippenzen 4:5-7, daarna ga je erbij schrijven, tekenen of bijvoorbeeld stempelen met clearstamps. Zo maak je een creatieve pagina in de stijl die bij jou past. Tijdens de workshop kun je gebruik maken van verschillende creatieve materialen en er is tijd voor koffie of thee en iets lekkers. Een workshop duurt 2,5 uur tot 3 uur.

Wat ga je doen

Creatief schrijven en Bible Journaling kan op verschillende manieren. We beginnen deze workshop met het overschrijven van de tekst. Daarna mag je in je eigen woorden opschrijven waar je dankbaar voor bent. Dan is er ruimte om in je eigen stijl te oefenen met Bible Journaling. Je kunt tijdens de workshop zelf kiezen welke techniek en stijl je wilt proberen. Probeer creatieve schrijftechnieken, verwerk papierdesigns of washitapes in je dagboek en schrijf met verschillende pennen, fineliners en brushpennen. Je gaat creatief schrijven bij een bijbeltekst over dankbaar leven en je maakt een creatieve pagina in je dagboek.

Praktische informatie

Aanbieding: Workshop Dankbaar Leven voor €15,- per persoon. Deze workshop is op dinsdag 14 maart 2023 van 9.30 – 12.30 uur aan de schrijftafel in Drachten. Reserveer deze aanbieding via: schrijfzo.nl/winkel

Deze workshop of een interactieve lezing of bezinningactiviteit op een andere dag of met een eigen groep, gemeente, bij je evenement of met je kring? Neem gerust contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Voor groepen vanaf 6 personen kan de workshop ook op andere plaatsen worden aangeboden. De workshop is geschikt als christelijke bezinningsworkshop, inspiratiedag, heidag, schrijfochtend in je kerk of gemeente, bij een evenement, voor studenten, bij een startweekend, met je gebedsgroep, als workshop bij een retraite of als bezinningsactiviteit voor mannen en/of vrouwen.

Voor workshops of interactieve lezingen op locatie gelden reiskosten €0,30 per kilometer vanaf Drachten. De prijs van de workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Bel, mail of app voor meer informatie en een offerte op maat.

Tip: Je kunt deze workshop combineren met een lunch, high tea of proeverij.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over deze workshop of wil je in contact komen voor het plannen ervan? Ik sta je graag te woord.

Schrijfzo / Marian Poort
Tel: 06 – 397 133 61
marian@schrijfzo.nl

Ervaringen van anderen

Workshop aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.