Workshop dankbaar Leven

Over Dankbaar Leven

Waar ben jij het meest dankbaar voor in je leven? En waar ben je God het meest dankbaar voor? Tijdens deze workshop ga je creatief dagboekschrijven bij deze bijbeltekst Kolossenzen 2:6-7. Ontdek bij de workshop meer over creatief schrijven bij de bijbel, over dankbaar zijn en dankbaar leven met Jezus.

Wat kun je verwachten

Je gaat oefenen met creatieve schrijftechnieken, eenvoudige schrijfoefeningen. Je begint met het overschrijven een korte bijbeltekst, daarna ga je oefenen met een creatieve schrijftechniek of maak je een creatieve dagboekpagina. Tijdens de workshop kun je gebruik maken van verschillende creatieve materialen en er is tijd voor koffie of thee en iets lekkers. Een workshop duurt 2,5 uur tot 3 uur.

Wat ga je doen

Creatief schrijven bij de bijbel kan op verschillende manieren. We beginnen deze workshop met het overschrijven van de tekst. Daarna mag je in je eigen woorden opschrijven waar je dankbaar voor bent. Dan is er ruimte om in je eigen stijl te oefenen met creatief schrijven bij de bijbel en kun je bijvoorbeeld een journal pagina maken.

Meedoen met een workshop?

Een keer aanschuiven bij een workshop, dat kan! In de agenda zie je de eerstvolgende data van de workshops. Kijk op schrijfzo.nl/agenda en je kunt meteen reserveren om mee te doen bij een workshop in Drachten.

Voor een workshop op maat of met een eigen groep neem gerust contact op. In overleg kom ik graag op locatie om een workshop of retraite te verzorgen. De workshops zijn geschikt als activiteit in je gemeente, kerk of als bezinningsactiviteit, een retraite of bij een christelijk evenement. Voor meer informatie over een workshop op maat, bel, app of mail naar: marian@schrijfzo.nl

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over deze workshop of wil je in contact komen voor het plannen ervan? Ik sta je graag te woord.

Schrijfzo / Marian Poort
Tel: 06 – 397 133 61
marian@schrijfzo.nl

Ervaringen van anderen

Workshop aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.