Aanmelden workshop
Duur 2,5 uur
Kosten +/- € 25,- p.p
Diverse subthema’s zoals high thea, chocolade, smoothies
Je maakt je eigen snailmail om per post te kunnen versturen

Workshop Glas Graveren

Een leuke tekst op een fles of glas graveren, dat is leuk!

Deze workshop wordt aangeboden in combinatie met een heerlijke high tea, met verse smoothies of een chocoladeproeverij. Je kunt in de agenda zien wanneer de workshop wordt aangeboden.

Wat kun je verwachten

Eerst kies je een leuke tekst of een tekening die je op glas gaat maken. Na het oefenen met het graveren, ga je de tekst of tekening op een glas of fles maken.

Tijdens de workshop ga je genieten van een heerlijke high, een chocolade proeverij of van een proeverij van verse smoothies.

Wat ga je maken

Maak een uniek glaskunstwerk en schrijf eerst een persoonlijke boodschap of maak een tekening voor op je glas of fles. Je gaat aan de slag met een graveer apparaat en mag je eigen glas of fles mee naar huis nemen.

  • Je schrijft een persoonlijke boodschap, tekst of quote voor op je glas of fles.
  • Je graveert zelf een tekst of tekening op een glas of fles

Je gaat naar huis met je eigen gegraveerde glas of fles en je ontvangt na afloop een leuke goodiebag van Schijfzo.

Voor wie is deze workshop geschikt

Deze workshop is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 12 jaar.  Je kunt je aanmelden als individu of met een groep. De workshop is ook geschikt als teamuitje, voor een activiteit met eenvereniging of als activiteit bij een evenement. Kijk in de agenda voor de data van deze workshop of vraag een workshop aan voor een besloten groep.

Duur 2,5 uur
Kosten +/- € 25,- p.p
Diverse subthema’s zoals high thea, chocolade, smoothies
Je maakt je eigen snailmail om per post te kunnen versturen

Wanneer vinden de workshops plaats?

Ervaringen van anderen

Wat een leuke workshop van Schrijfzo. Ik heb een prachtige, al vind ik het zelf, klembord gemaakt en heerlijk genoten van de chocoladeproeverij. Vooral die met karamel zeezout. Mijn persoonlijke favoriet. Dikke aanrader!

Marian

Meld je aan voor een workshop

  • Opgave workshop

  • Mijn gegevens

Workshop Krijt Letteren

Krijtletteren of chalkletteren is schrijven op een krijtbord. Je gaat met verschillende krijt technieken aan de slag op een vierkant chalkboard. Dit bord kun ook gebruiken als hapjesplank of voor een proeverij. Bij de workshop ga je genieten van een heerlijke proeverij. De proeverij bij de workshop is afgestemd op het thema bijvoorbeeld: high tea met verschillende zoete en hartige hapjes, een chocoladeproeverij, diverse tapas, een grill special of verse smoothies.

Workshop Hout Branden

Je eigen tapasplank met stoere tekst erop of houtbranden op een ruwe houtschijf. Bij deze workshop ga je eerst bepalen welke tekst je op hout wilt branden en daarna gaan de houtbranders aan. Een stoere workshop die goed te combineren is met een tapas proeverij of een grill special.

Workshop Glas Graveren

Glas graveren! Maak een eigen tekst op een glas of fles. Je kunt er flessenpost van maken of het glas vullen met chocolade of thee. Een uniek cadeau voor een verjaardag, bijzondere gelegenheid of gewoon voor jezelf. Leuk in combinatie met een high tea of een chcocoladeproeverij.

Workshop Creatief Dagboek Schrijven

Workshop Creatief Dagboekschrijven. Bij deze workshop ga je creatief schrijven bij een thema, bijv. Proef & Geniet, Dankbaarheid of Zon & Strand. Je ontvang een nieuw dagboek: een Bullet Journal. Je gaat aan de slag met creatieve schrijfoefeningen en geniet van een heerlijke proeverij.