Gods Trouw en Liefde

Over deze workshop

Gods trouw en Zijn liefde zijn zo groot, daar kun je over blijven doorschrijven. Daarom gaan we in deze ontspannen workshop beginnen met het overschrijven van een korte bijbeltekst. Daarna ga je oefenen met creatieve schrijfstijlen en het ga je schrijven over Gods liefde, Zijn eindeloze trouw en wie Hij voor je is. Je mag gebruik maken van verschillende voorbeelden en schrijfmaterialen. Een ontspannen christelijke workshop waarin veel ruimte is om te oefenen met verschillende creatieve stijlen en schrijftechnieken.

Wat kun je verwachten

Een workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Een ontspannen workshop waarbij je in je eigen woorden gaat schrijven bij een bijbeltekst over Gods Trouw en Liefde, bijvoorbeeld uit Psalm 119. Je schrijft bijvoorbeeld op wat spreekt je aan uit deze tekst en welk woord je het meest opvalt. De oefeningen zijn afwisselend en eenvoudig, zodat je zo kunt meedoen.

Wat ga je doen

Je gaat een korte bijbeltekst overschrijven en erbij schrijven in je eigen woorden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om een gebed te schrijven bij de tekst of je oefent met een creatieve schrijfoefening. En er is ruimte om een creatieve dagboekpagina te schrijven of een stapje dieper te schrijven aan de hand van de bijbeltekst.

Praktische informatie

Een keer meedoen met een een creatieve schrijfworkshop, kijk in de agenda en reserveer direct via: http://schrijfzo.nl/agenda

De workshop liever op een andere datum of als activiteit met je eigen kring, voor je gemeente of bij een evenement? Voor groepen vanaf 6 personen kun je deze workshop of interactieve lezing aanvragen. De workshop is geschikt als christelijke bezinningsworkshop, inspiratiedag, heidag, schrijfochtend in je kerk of gemeente, bij een evenement, voor studenten, bij een startweekend, met je gebedsgroep, als workshop bij een retraite of als bezinningsactiviteit voor mannen en/of vrouwen.

Voor workshops of interactieve lezingen op locatie gelden reiskosten €0,30 per kilometer vanaf Drachten. De prijs van de workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Bel, mail of app voor meer informatie en een offerte op maat.

Tip: Combineer deze workshop met een high tea, tapas of een proeverij.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over deze workshop of wil je in contact komen voor het plannen ervan? Ik sta je graag te woord.

Marian Poort
Tel: 06 – 397 133 61
marian@schrijfzo.nl

Ervaringen van anderen

Workshop aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.