Aanmelden workshop
Duur 2,5 uur
Kosten +/- € 25,- p.p
Diverse subthema’s zoals high thea, chocolade, tapas
Krijten op een hip chalkboard. Het krijtbord krijg je mee naar huis.

Workshop Krijt Letteren

Krijtletteren of chalkletteren is schrijven op een krijtbord. Je gaat met verschillende krijt technieken aan de slag op een vierkant chalkboard. Dit bord kun ook gebruiken als hapjesplank of voor een proeverij.

Bij de workshop ga je genieten van een heerlijke proeverij. De proeverij bij de workshop is afgestemd op het thema bijvoorbeeld: high tea met verschillende zoete en hartige hapjes, een chocoladeproeverij, diverse tapas, een grill special of verse smoothies.

Wat kun je verwachten

Elke workshop duurt ongeveer 2,5 uur. We beginnen met het opschrijven van een tekst of quote die je wilt krijtletteren.

Met een aantal creatieve schrijfoefeningen ga je kijken welke tekst je mooi vindt om op je krijtbord te maken. Proeven en genieten doen we volop, want tijdens de workshop krijg je heerlijke zoete en hartige hapjes, fairtrade chocolade, smoothies, thee of koffie of een proeverij die past bij het thema.

Wat ga je maken

Je schrijft met krijt of krijtstift of je nieuwe chalkboard. Bij de workshop is inbegrepen:

  • Schrijven op een nieuw chalkboard (ter waarde van €9,99)

Het chalkboard, de materialen en de proeverij zijn bij de prijs in begrepen. Na de workshop krijg je een leuke goodiebag mee naar huis.

Voor wie is deze workshop geschikt

Deze workshop is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 12 jaar.  Je kunt je aanmelden als individu of met een groep. De workshop is geschikt als groepsactiviteit, bij een evenement, voor een vereniging of jongerengroep.  Als je deze workshop als groepsactiviteit wilt doen in een besloten groep dan kun je dat hier aanvragen. Voor groepen vanaf 4 deelnemers.

Duur 2,5 uur
Kosten +/- € 25,- p.p
Diverse subthema’s zoals high thea, chocolade, tapas
Je ontvangt een nieuw chalkboard om op te krijten, leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

Wanneer vinden de workshops plaats?

Ervaringen van anderen

Wat een leuke workshop van Schrijfzo. Ik heb een prachtige, al vind ik het zelf, klembord gemaakt en heerlijk genoten van de chocoladeproeverij. Vooral die met karamel zeezout. Mijn persoonlijke favoriet. Dikke aanrader!

Marian

Meld je aan voor een workshop

  • Opgave workshop

  • Mijn gegevens

Workshop Krijt Letteren

Krijtletteren of chalkletteren is schrijven op een krijtbord. Je gaat met verschillende krijt technieken aan de slag op een vierkant chalkboard. Dit bord kun ook gebruiken als hapjesplank of voor een proeverij. Bij de workshop ga je genieten van een heerlijke proeverij. De proeverij bij de workshop is afgestemd op het thema bijvoorbeeld: high tea met verschillende zoete en hartige hapjes, een chocoladeproeverij, diverse tapas, een grill special of verse smoothies.

Workshop Hout Branden

Je eigen tapasplank met stoere tekst erop of houtbranden op een ruwe houtschijf. Bij deze workshop ga je eerst bepalen welke tekst je op hout wilt branden en daarna gaan de houtbranders aan. Een stoere workshop die goed te combineren is met een tapas proeverij of een grill special.

Workshop Glas Graveren

Glas graveren! Maak een eigen tekst op een glas of fles. Je kunt er flessenpost van maken of het glas vullen met chocolade of thee. Een uniek cadeau voor een verjaardag, bijzondere gelegenheid of gewoon voor jezelf. Leuk in combinatie met een high tea of een chcocoladeproeverij.

Workshop Creatief Dagboek Schrijven

Workshop Creatief Dagboekschrijven. Bij deze workshop ga je creatief schrijven bij een thema, bijv. Proef & Geniet, Dankbaarheid of Zon & Strand. Je ontvang een nieuw dagboek: een Bullet Journal. Je gaat aan de slag met creatieve schrijfoefeningen en geniet van een heerlijke proeverij.