Aanmelden workshop
Duur 2,5 uur
Kosten vanaf € 25,- p.p
Diverse subthema’s zoals high thea, chocolade, tapas
Wat jullie gaan maken doen we in overleg

Workshop Op Maat

Een leuke of stoere workshop met proeverij voor uw bedrijfsuitje, op school, in de kerk, bij een personeelsfeestje of een creatieve workshop bij een evenement, dat kan. Op aanvraag kunnen de workshops voor groepen vanaf 4 personen op maat worden samengesteld.

Het is ook mogelijk om verschillende workshops te combineren met een proeverij, daarbij kun je denken aan een tapas proeverij, verse smoothies, een uitgebreide high tea, een chocolade proeverij of een grill special met diverse groente en vleesspecialiteiten.

Wat kun je verwachten

De workshops van Schrijfzo zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 12 jaar. Je gaat altijd naar huis met iets wat je zelf hebt gemaakt en je geniet bij de workshop van een uitgebreide proeverij. Je gaat bijvoorbeeld je eigen tekst op een houtschijf of op een tapasplank branden. Je gaat op een glas of fles graveren. Of je gaat creatief schrijven in een Bullet Journal, je oefent met handletteren, krijtletteren of je maakt een persoonlijk klembord.

Wat ga je maken

Afhankelijk van wat bij de groep past, kun je kiezen voor houtbranden op een tapasplank of op een houtschijf, glas graveren, creatief dagboekschrijven of krijt letteren. Ook kan er een nieuwe creatieve workshop op maat worden samengesteld.

  • Workshops op maat, zoals: houtbranden op een houtschijf of tapasplank, creatief dagboekschrijven, krijt letteren of een glas of fles graveren.
  • Proeverij van Tapas, High Tea, Smoothies, Chocoladeproeverij of Grill Special

Voor wie zijn deze workshops geschikt

De workshops en proeverijen van Schrijfzo zijn geschikt voor groepen tussen de 4 personen en 10 personen. Als je met een grotere groep bent, dan kun je ervoor kiezen om de groep te splitsen en in kleinere groepen verschillende workshops te volgen. Leuk als teamuitje, bedrijfsuitje, met een vereniging of met vrienden.

Voor een uitje op maat kun je vrijblijvend contact opnemen via telefoon of Whatsapp: 06 397 133 61 of mail naar: marian@schrijfzo.nl.

Duur 2,5 uur
Kosten vanaf € 25,- p.p
Diverse subthema’s zoals high thea, chocolade, tapas
Wat jullie gaan maken doen we in overleg

Wanneer vinden de workshops plaats?

Ervaringen van anderen

Wat een leuke workshop van Schrijfzo. Ik heb een prachtige, al vind ik het zelf, klembord gemaakt en heerlijk genoten van de chocoladeproeverij. Vooral die met kaneel en koekjes van Tony Chocolony. Mijn persoonlijke favoriet. Echt een aanrader!

Marjolein

De workshop Creatief Dagboekschrijven kreeg ik cadeau en ik had nooit verwacht dat ik schrijven leuk vinden. Marian, bedankt voor je leuke ideeën, inspiratie en de gezelligheid. Wat een topdag en de chocolade was super lekker, wat een bijzondere smaken. Top!

Jolande

Mijn zelf gemaakte klembord staat aanmoedigend op mijn bureau om er op elk moment op terug te kunnen kijken. Openhartige, leuke gesprekken met een heerlijke proeverij, bedankt voor de gezelligheid.

Nynke Ijkema

Wat een leuke en gezellige workshop! Mooie locatie en heel leuk dat het kleinschalig is opgezet. Bedankt, Marian en tot de volgende keer!

Yoriva

Meld je aan voor een workshop

  • Opgave workshop

  • Mijn gegevens

Workshop Krijt Letteren

Krijtletteren of chalkletteren is schrijven op een krijtbord. Je gaat met verschillende krijt technieken aan de slag op een vierkant chalkboard. Dit bord kun ook gebruiken als hapjesplank of voor een proeverij. Bij de workshop ga je genieten van een heerlijke proeverij. De proeverij bij de workshop is afgestemd op het thema bijvoorbeeld: high tea met verschillende zoete en hartige hapjes, een chocoladeproeverij, diverse tapas, een grill special of verse smoothies.

Workshop Hout Branden

Je eigen tapasplank met stoere tekst erop of houtbranden op een ruwe houtschijf. Bij deze workshop ga je eerst bepalen welke tekst je op hout wilt branden en daarna gaan de houtbranders aan. Een stoere workshop die goed te combineren is met een tapas proeverij of een grill special.

Workshop Glas Graveren

Glas graveren! Maak een eigen tekst op een glas of fles. Je kunt er flessenpost van maken of het glas vullen met chocolade of thee. Een uniek cadeau voor een verjaardag, bijzondere gelegenheid of gewoon voor jezelf. Leuk in combinatie met een high tea of een chcocoladeproeverij.

Workshop Creatief Dagboek Schrijven

Workshop Creatief Dagboekschrijven. Bij deze workshop ga je creatief schrijven bij een thema, bijv. Proef & Geniet, Dankbaarheid of Zon & Strand. Je ontvang een nieuw dagboek: een Bullet Journal. Je gaat aan de slag met creatieve schrijfoefeningen en geniet van een heerlijke proeverij.