Workshops & Prijzen

Schrijven & Stille tijd

Stille tijd, bijbellezen, bidden of dagboek schrijven? Klinkt goed, alleen hoe pak je het aan? En wat helpt je om je stille tijd en bijbellezen vol te houden? Bij de workshops en interactieve toerustingen van Schrijfzo ontdek je meer over stille tijd en schrijven bij de bijbel.

Wat kun je verwachten

De workshops, toerustingen en retraites zijn inspirerend, praktisch en geven de ruimte om te oefenen met bijvoorbeeld het schrijven van je gebed, dagboek bij je bijbel. Je ontvangt handige tips om ritme en ruimte te geven aan je stille tijd met God. Er zijn volop voorbeelden om te ontdekken hoe je stille tijd in je dagelijks leven kunt toepassen, ideeën om vorm te geven aan je dagboek of journal bij de bijbel en natuurlijk is er ruimte om zelf te oefenen.

Interactieve toerusting of retraite op locatie

Organiseer je een event of wil je graag een interactieve toerusting, retraite of training op locatie naar keuze? Je kunt de workshops, een retraite of interactieve toerusting aanvragen vanaf 6 deelnemers. De interactieve toerustingen zijn geschikt voor grotere groepen. De workshops en trainingen zijn passend bij een christelijk event, start activiteit voor je kring of bijbelstudiegroep, heidag, schrijfochtend in je kerk of gemeente, met een kerkenraad, bij een startweekend of met je gebedsgroep.

De workshops passen goed bij een retraite of als bezinningsactiviteit voor jongeren, jong volwassenen, mannen en/of vrouwen. Voor de workshop, retraite of toerusting hoef je geen schrijfervaring te hebben, je gaat ontspannen schrijven in je eigen handschrift.

Prijzen & Mogelijkheden

De workshops bij boekwinkel Tov! Drachten kun je aanvragen voor 6-8 personen €22,50 per persoon, inclusief materialen, koffie, thee en iets lekkers. Wil je liever op een andere locatie, bij je event, bel gerust om te overleggen.

Schrijfworkshop op locatie bij je christelijke evenement, kring, bijbelstudiegroep, voor een kerkenraad, startzondag, vrouwenspecial, zussendag, bezinning of retraite:
1,5 uur- 2 uur voor groepen van 6- 12 personen €250,- excl. reiskosten
Een workshop voor een groep vanaf 12 personen tot 50 personen €375,- excl. reiskosten

Interactieve toerusting voor een grotere groep, interactieve lezing of bezinning met korte creatieve schrijfoefeningen op locatie: 1 uur – 1,5 uur voor grotere groepen €375,- excl. reiskosten

Voor een uitgebreidere retraite, toerusting of een workshop met high tea neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over deze workshop of wil je in contact komen voor het plannen ervan? Ik sta je graag te woord.

Schrijfzo / Marian Poort
Tel: 06 – 397 133 61
marian@schrijfzo.nl

Ervaringen van anderen

Workshop aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.