Workshop Proef & Geniet

Over deze workshop

Proef en geniet je mee? Creatief dagboekschrijven bij Psalm 34:9 Proef en geniet de goedheid van de Heer, gelukkig de mens die bij Hem schuilt. Samen creatief schrijven bij het thema Proef & Geniet. Een heerlijk thema, want hoe mooi is het om meer te proeven van Gods liefde door erbij te schrijven.

Ontdek hoe woorden uit de bijbel meer tot je hart spreken als je schrijft. Schrijven bij de bijbel, gewoon in je eigen woorden en met pen schrijvend in een dagboek of journal. Eerst gaan we creatief schrijven bij de bijbeltekst en ga je creatief schrijven bij het thema Proef & Geniet.

Wat kun je verwachten

Een workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. We beginnen met het overschrijven van een quote, bijbelvers of tekst, daarna gaan we in stapjes schrijven bij deze tekst. Bijvoorbeeld: waar geniet je van en schrijf daar kort iets over. We gaan dan verder met de volgende stap: Welk woord springt er voor jou uit? Je mag in je eigen woorden schrijven en daarna is er volop ruimte om creatief te schrijven of tekenen.

De schrijfoefeningen zijn afwisselend en toegankelijk, zodat je zo kunt meedoen. Er zijn volop voorbeelden die je kunt namaken en het hoeft niet perfect. Deze workshop is geschikt voor beginners, dus ook als je geen schrijfervaring hebt is deze workshop ideaal. Zeker als je inspiratie zoekt om op een eenvoudige manier bezig te zijn met de bijbel en te groeien in geloof, oefen mee. Je bent van harte welkom.

Wat ga je doen

Eerst ga je met korte schrijfsels ga je aan de slag en oefen je met creatief schrijven en Faithnotes, een prachtige manier om verdiepend te schrijven bij de bijbel. Ontspannen en creatief schrijven bij Psalm 34:9 over proeven, genieten en schuilen bij God.

Je hebt de ruimte om met eenvoudige technieken beginnen of iets uitdagendere creatieve technieken te proberen.

Verder ga je oefenen met je eigen notities bij de bijbel en ontvangt praktische tips en frisse inspiratie om thuis mee verder te kunnen gaan. Volop inspiratie voor je stille tijd met God.

Praktische informatie

Een keer mee doen met een workshop, de eerstvolgende workshop kun je reserveren via: schrijfzo.nl/agenda

Liever de workshop Proef & Geniet of een interactieve lezing voor je eigen groep? In overleg kom ik graag langs op locatie. Je kunt de workshop aanvragen vanaf 6 deelnemers als christelijke bezinningsworkshop, inspiratie activiteit, heidag, schrijfochtend in je kerk of gemeente, bij een evenement, voor studenten, kerkenraad, bij een startweekend, met je gebedsgroep, als workshop bij een retraite of als bezinningsactiviteit voor mannen en/of vrouwen. Voor de workshop hoef je geen schrijfervaring te hebben. Toegankelijk voor beginners.

Voor workshops, retraites of interactieve lezingen buiten Drachten zijn de reiskosten €0,30 per kilometer gerekend vanaf Drachten. De prijs voor de workshop of interactieve lezing is afhankelijk van het aantal deelnemers. Mail, bel of app voor een offerte op maat.

Tip: Je kunt de workshop of interactieve lezing uitbreiden met een lunch, high tea of een proeverij.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over deze workshop of wil je in contact komen voor het plannen ervan? Ik sta je graag te woord.

Schrijfzo / Marian Poort
Tel: 06 – 397 133 61
marian@schrijfzo.nl

Ervaringen van anderen

Workshop aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.