Stille tijd & meer

Workshops | Interactieve toerusting | Retraites

Stille tijd, bijbellezen, bidden of dagboek schrijven? Klinkt goed, alleen hoe pak je het aan? En wat helpt je om je stille tijd en bijbellezen vol te houden? Bij de workshops en interactieve toerustingen van Schrijfzo ontdek je meer over stille tijd en schrijven bij de bijbel met inspirerende voorbeelden en oefeningen.

De workshops, toerustingen en retraites zijn toegankelijk, praktisch en geven de ruimte om te oefenen met bijvoorbeeld het schrijven van je gebed, dagboek bij je bijbel. Je ontvangt handige tips om ritme en ruimte te geven aan je stille tijd met God.

Wat kun je verwachten?

Ontspannen schrijven bij de bijbel, zoals bij: Psalm 34:9 over proeven, genieten en schuilen bij God. Daarnaast zijn zijn workshops met de thema’s: Dankbaar leven met Jezus, Gods trouw & Zijn liefde, Rust & Op Adem bij God, Stil voor God of Hoop & Houvast.

Je ontvangt praktische tips en frisse inspiratie om thuis of in je kerk of gemeente mee verder te kunnen gaan. Volop inspiratie voor je stille tijd met God.

Aanschuiven bij Schrijfzo

Een workshop duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur. Een keer aanschuiven? Je kunt meedoen met een workshop in Drachten aan de schrijftafel. In de agenda kun je zien wanneer je kunt meedoen bij de schrijftafel in Drachten, reserveer via: http://schrijfzo.nl/agenda

Workshop bij Tov! in Drachten


In overleg geef ik de workshops op locatie bij Boekwinkel Tov! in Drachten. De workshops bij Tov! Drachten zijn te reserveren vanaf €22,50 per persoon bij minimaal 6 deelnemers. De workshops bij Tov! Drachten zijn inclusief: materialen, koffie, thee en heerlijke verse brownies. Neem gerust even contact op, dan stemmen we een datum en tijd af en dan overleg ik voor jullie bij de boekwinkel. Liever een andere locatie of met een uitgebreide lunch, bij je gemeente, bij je thuis, bij je organisatie of op je evenement? Bel, mail of app om af te stemmen en de mogelijkheden te bespreken.

Interactieve toerusting of retraite op locatie

Organiseer je een event of wil je graag een interactieve toerusting, retraite of training op locatie? Je kunt de workshops, een retraite of interactieve toerusting aanvragen vanaf 6 deelnemers. De interactieve toerustingen zijn geschikt voor grotere groepen. De workshops en trainingen zijn passend bij een christelijk event, start activiteit voor je kring of bijbelstudiegroep, heidag, schrijfochtend in je kerk of gemeente, met een kerkenraad, bij een startweekend of met je gebedsgroep.

De workshops passen goed bij een retraite of als bezinningsactiviteit voor jongeren, jong volwassenen, mannen en/of vrouwen. Voor de workshop, retraite of toerusting hoef je geen schrijfervaring te hebben. De prijs voor een interactieve toerusting, retraite of workshop op maat, afgestemd op het aantal deelnemers, de locatie en jullie wensen.

Prijsindicatie

Workshop: 1,5 uur- 2 uur voor groepen van 6- 20 personen €250,- excl. reiskosten

Interactieve toerusting: 1 uur – 1,5 uur voor grotere groepen €350,- excl. reiskosten

Voor een interactieve toerusting op maat met lunch, een workshop op maat met high tea of een uitgebreidere retraite, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
De prijs voor een interactieve toerusting, retraite of workshop op maat is afhankelijk van het aantal deelnemers, wat jullie wensen zijn en de locatie.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over deze workshop of wil je in contact komen voor het plannen ervan? Ik sta je graag te woord.

Schrijfzo / Marian Poort
Tel: 06 – 397 133 61
marian@schrijfzo.nl

Ervaringen van anderen

Workshop aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.