WORKSHOP Rust & Op Adem

Over deze workshop

Rust zoeken en ontspannen, hoe gaat dat bij jou? Neem je de tijd om op adem te komen bij God? Deze de creatieve schrijfworkshop heeft als thema: Rust & Op Adem. Op adem komen bij God en schrijven bij de bijbel over het thema rust.

Alleen bij God vindt mijn ziel haar rust,
van hem komt mijn redding. Psalm 62:2

Tijdens de workshop heb je de ruimte om te oefenen met verschillende creatieve schrijftechnieken. Ontdek hoe woorden meer tot je hart spreken als je ze overschrijft en in je dagboek gaat schrijven bij de bijbel. Geen moeilijke taal, gewoon in je eigen woorden en met pen en papier aan de slag. Ook oefen je tijdens de workshop met Bible Journaling, je maakt in je eigen stijl een creatieve pagina in een nieuw dagboek.

Wat kun je verwachten

Een workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Een ontspannen workshop waarbij je in je eigen woorden gaat schrijven bij Psalm 62:2 Eerst ga je de tekst overschrijven in je eigen handschrift. Daarna ga je oefenen met creatief schrijven. Je schrijft bijvoorbeeld op wat spreekt je aan uit deze tekst en welk woord je het meest opvalt. Wanneer geniet je van rust of waar ontspan je van? De oefeningen zijn afwisselend en eenvoudig, zodat je zo kunt meedoen.

Daarna ga je aan de slag met een creatieve dagboekpagina of Bible Journal. Je mag oefenen met verschillende creatieve technieken, bijvoorbeeld met brushpennen, clearstaps, gelatos of washitapes of het werken met laagjes papier. Tijdens de workshop geniet je van koffie of thee en iets lekkers.

Wat ga je doen

Je gaat zelf schrijven bij Psalm 62:2. Je oefent met verschillende creatieve schrijftechnieken en kunt gebruik maken van allerlei pensoorten, washitapes en creatieve materialen. Er zijn verschillende voorbeelden, zodat je inspiratie kunt opdoen over een stijl die bij je past.

Oefen met creatief schrijven bij de bijbel en ontdek welke prachtige teksten er in de bijbel staan over rust. Je mag een bijbeltekst overschrijven en erbij schrijven in je eigen woorden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om een gebed te schrijven bij de tekst of je oefent met een creatieve schrijfoefening. En er is ruimte om een creatieve dagboekpagina maken of een Bible Journal.

Praktische informatie

Aanbieding: workshop Rust & Op Adem voor €15,- per persoon. Deze workshop is op dinsdag 21 februari 2023 aan de schrijftafel in Drachten. Om te reserveren voor deze aanbieding, klik op http://schrijfzo.nl/winkel

De workshop liever op een andere datum of als activiteit met je eigen kring, voor je gemeente of bij een evenement? Voor groepen vanaf 6 personen kun je deze workshop of interactieve lezing aanvragen. De workshop is geschikt als christelijke bezinningsworkshop, inspiratiedag, heidag, schrijfochtend in je kerk of gemeente, bij een evenement, voor studenten, bij een startweekend, met je gebedsgroep, als workshop bij een retraite of als bezinningsactiviteit voor mannen en/of vrouwen.

Voor workshops of interactieve lezingen op locatie gelden reiskosten €0,30 per kilometer vanaf Drachten. De prijs van de workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Bel, mail of app voor meer informatie en een offerte op maat.

Tip: Combineer deze workshop met een high tea, tapas of een proeverij.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over deze workshop of wil je in contact komen voor het plannen ervan? Ik sta je graag te woord.

Marian Poort
Tel: 06 – 397 133 61
marian@schrijfzo.nl

Ervaringen van anderen

Workshop aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.