WORKSHOP Rust & Op Adem

Over deze workshop

Rust zoeken en ontspannen, hoe gaat dat bij jou? Neem je de tijd om op adem te komen bij God? Deze de creatieve schrijfworkshop heeft als thema: Rust & Op Adem. Op adem komen bij God en schrijven bij Psalm 62:2 over het vinden van rust bij God alleen.

Alleen bij God vindt mijn ziel haar rust,
van hem komt mijn redding. Psalm 62:2

Tijdens de workshop heb je de ruimte om te oefenen met verschillende creatieve schrijftechnieken. Ontdek hoe woorden meer tot je hart spreken als je ze overschrijft en in je dagboek gaat schrijven bij de bijbel. Geen moeilijke taal, gewoon in je eigen woorden en met pen en papier aan de slag. Ook oefen je tijdens de workshop met Bible Journaling, je maakt in je eigen stijl een creatieve pagina in een nieuw dagboek.

Wat kun je verwachten

Een workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Je ontvangt een nieuw dagboek waarin je mag schrijven, tekenen, stempelen enz. Eerst ga je de tekst overschrijven in je eigen handschrift. Daarna ga je oefenen met creatief schrijven. Je schrijft bijvoorbeeld op wat spreekt je aan uit deze tekst en welk woord je het meest opvalt. Wanneer geniet je van rust of waar ontspan je van? De oefeningen zijn afwisselend en eenvoudig, zodat je zo kunt meedoen.

Daarna ga je aan de slag met een creatieve pagina in je nieuwe dagboek. Je mag oefenen met verschillende creatieve technieken, bijvoorbeeld met brushpennen, clearstaps, gelatos of washitapes of het werken met laagjes papier. Tijdens de workshop geniet je van een heerlijke proeverij met koffie, thee, verse hartige en zoete hapjes.

Wat ga je doen

Je gaat zelf schrijven in een dagboek of journal bij een tekst uit Psalm 62:2. Je oefent met verschillende creatieve schrijftechnieken en je maakt een creatieve pagina in je nieuwe dagboek of Bible Journal. Zo kun je thuis nalezen wat je hebt geschreven en ga je met frisse inspiratie naar huis om zelf of met anderen te blijven schrijven.

Ontdek hoe je creatief kan bijdragen aan je creatieve stille tijd en om op adem te komen bij God.

Praktische informatie

Een keer meedoen met een workshop? De workshop is inclusief nieuw dagboek, proeverij met koffie, thee, brownies, hapjes, sapje. Via http://schrijfzo.nl/winkel kun je reserveren om een keer mee te doen met de workshop.

Voor groepen vanaf 6 personen kan deze workshop worden aangevraagd op een plaats naar keuze. De workshop is geschikt als christelijke bezinningsworkshop, inspiratiedag, heidag, schrijfochtend in je kerk of gemeente, bij een evenement, voor studenten, bij een startweekend, met je gebedsgroep, als workshop bij een retraite of als bezinningsactiviteit voor mannen en/of vrouwen.

Voor workshops of interactieve lezingen op maat in Drachten gelden geen reiskosten. Reiskosten €0,30 per kilometer vanaf Drachten.

Tip: Organiseer je een activiteit in je gemeente of organisatie? Denk dan eens aan workshop of interactieve lezing op maat. Verzorg je eigen catering of vraag naar de mogelijkheden voor een lunch of high tea.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over deze workshop of wil je in contact komen voor het plannen ervan? Ik sta je graag te woord.

Marian Poort
Tel: 06 – 397 133 61
marian@schrijfzo.nl

Ervaringen van anderen

Workshop aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.