WORKSHOP Rust & Op Adem

Over deze workshop

Relaxen en ontspannen, hoe gaat dat bij jou? Gun jezelf de tijd om op adem te komen bij de creatieve schrijfworkshop Rust & Op adem. Deze relaxte workshop is een creatieve schrijfworkshop, waarbij we ontspannen gaan schrijven bij het thema: op adem komen. Je schrijft in je eigen woorden, in je eigen stijl en het hoeft niet perfect. Er is daarnaast ruimte om te handletteren of het stempelen van een tekst of je kiest voor het werken met een sjabloon en gelatos. Er is ruimte om te oefenen met schrijftechnieken.

Ontdek hoe woorden meer tot je hart spreken als je schrijft. Geen moeilijke taal, gewoon in je eigen woorden en met pen en papier aan de slag.

Wat kun je verwachten

Een workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. We beginnen met het overschrijven van een tekst, quote of bijbelvers, daarna oefenen we met creatieve schijftechnieken. Bijvoorbeeld : wat spreekt je aan uit deze tekst, welk woord valt jou het meest op en waarom, wanneer geniet je van rust of waar ontspan je van. Je mag in je eigen woorden bij schrijven of misschien wil je er juist een tekening bij pennen. De schrijfoefeningen zijn afwisselend en toegankelijk, zodat je zo kunt meedoen.

Daarna gaan we creatief aan de slag, je kunt kiezen om te gaan handletteren, oefenen met sjablonen en gelatos, clearstamps en diverse pensoorten.

Wat ga je doen

Je gaat zelf schrijven in een dagboek of journal. Zo kun je thuis nalezen wat je hebt geschreven en ga je met frisse inspiratie naar huis om zelf of met anderen te blijven schrijven.

Ontdek hoe je creatief kan bijdragen aan je creatieve stille tijd en om op adem te komen.

Praktische informatie

Deze workshop is geschikt voor groepen vanaf 6 personen, als workshop, bedrijfsuitje of activiteit voor je kerk of gemeente, vrouwenvereniging, bij een evenement, voor studenten, gebedsgroep, als workshop bij een retraite of als bezinningsactiviteit. Voor de workshop is geen uitgebreide schrijfervaring nodig.

ZOMERAANBIEDING
Zomerworkshop Rust & Op Adem inclusief proeverij en nieuw dagboek in Drachten €30,- per persoon. De workshops gaan door bij minimaal 6 aanmeldingen. Er is plaats voor 12 deelnemers. Zomeraanbieding is geldig in juni, juli en augustus 2022.

Workshop zonder catering
De prijs van de workshop inclusief nieuw dagboek of journal en materialen is €25,- per persoon. Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we de workshop voordeliger aanbieden, we maken graag een voorstel op maat.

Optioneel:
1. Mini high tea of proeverij. Maak je workshop compleet met een heerlijke proeverij van verse brownies, koffie, thee, eigen gemaakte hapjes en een sapje. In Drachten kun je de proeverij bij de workshop reserveren voor een meerprijs €7,50 per persoon.

2. Uitgebreide high tea of lunch. Je kunt ervoor kiezen om een uitgebreide high tea of lunch bij te reserveren. We bezorgen de lunch of high tea in overleg op locatie voor een meerprijs €17,50 per persoon.

Voor workshops in Drachten berekenen wij geen reiskosten. Workshops buiten Drachten, zijn de reiskosten 0,30 per kilometer vanaf Drachten.

Tip: de workshop kan ook op maat worden gemaakt voor je evenement, in je gemeente, bij je organisatie of voor je vereniging. De catering passen we aan bij de wens en het thema van de workshop.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over deze workshop of wil je in contact komen voor het plannen ervan? Ik sta je graag te woord.

Marian Poort
Tel: 06 – 397 133 61
marian@schrijfzo.nl

Ervaringen van anderen

Workshop aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.