WORKSHOP Rust & Op Adem

Over deze workshop

Relaxen en ontspannen, hoe gaat dat bij jou? Gun jezelf de tijd om op adem te komen bij de creatieve schrijfworkshop Rust & Op adem. Deze ontspannen workshop is een creatieve schrijfworkshop, waarbij we gaan schrijven bij het thema: op adem komen. Je schrijft in je eigen woorden, in je eigen stijl en het hoeft niet perfect. Er is daarnaast ruimte om creatieve schrijftechnieken te oefenen.

Ontdek hoe woorden meer tot je hart spreken als je schrijft. Geen moeilijke taal, gewoon in je eigen woorden en met pen en papier aan de slag.

Wat kun je verwachten

Een workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. We beginnen met het overschrijven van een tekst uit de psalmen of een bijbelvers, daarna oefenen we met creatieve schijftechnieken. Bijvoorbeeld : wat spreekt je aan uit deze tekst, welk woord valt jou het meest op en waarom, wanneer geniet je van rust of waar ontspan je van. Je mag in je eigen woorden bij schrijven of misschien wil je er juist een tekening bij pennen. De schrijfoefeningen zijn afwisselend en toegankelijk, zodat je zo kunt meedoen.

Wat ga je doen

Je gaat zelf schrijven in een dagboek of journal. Zo kun je thuis nalezen wat je hebt geschreven en ga je met frisse inspiratie naar huis om zelf of met anderen te blijven schrijven.

Ontdek hoe je creatief kan bijdragen aan je creatieve stille tijd en om op adem te komen bij God.

Praktische informatie

Een keer meedoen met een workshop bij Tov! in Drachten? Je kunt online reserveren via deze link: schrijfzo.nl/winkel . De workshop is inclusief nieuw dagboek, proeverij met koffie, thee, brownies, hapjes, sapje voor €32,50 per persoon. Bij Tov! Drachten is plaats voor maximaal 10 deelnemers, bij 5 aanmeldingen gaat de workshop door.

Voor groepen vanaf 6 personen kan deze workshop worden aangevraagd op een plaats naar keuze. De workshop is geschikt als christelijke bezinningsworkshop, inspiratiedag, heidag, schrijfochtend in je kerk of gemeente, bij een evenement, voor studenten, bij een startweekend, met je gebedsgroep, als workshop bij een retraite of als bezinningsactiviteit voor mannen en/of vrouwen.

Voor workshops of interactieve lezingen op maat in Drachten gelden geen reiskosten. Reiskosten €0,30 per kilometer vanaf Drachten.

Tip: Organiseer je een activiteit in je gemeente of organisatie? Denk dan eens aan workshop of interactieve lezing op maat. Verzorg je eigen catering of vraag naar de mogelijkheden voor een lunch of high tea.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over deze workshop of wil je in contact komen voor het plannen ervan? Ik sta je graag te woord.

Marian Poort
Tel: 06 – 397 133 61
marian@schrijfzo.nl

Ervaringen van anderen

Workshop aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.