Rust & Op Adem

Over rust en op adem bij God

Rust zoeken en ontspannen, hoe gaat dat bij jou? Neem je de tijd om op adem te komen bij God? Deze de creatieve schrijfworkshop heeft als thema: Rust & Op Adem. Op adem komen bij God en schrijven bij de bijbel over het thema rust.

Alleen bij God vindt mijn ziel haar rust,
van hem komt mijn redding. Psalm 62:2

Tijdens de workshop heb je de ruimte om te oefenen met verschillende creatieve schrijftechnieken. Ontdek hoe woorden meer tot je hart spreken als je ze overschrijft en in je dagboek gaat schrijven bij de bijbel. Geen moeilijke taal, gewoon in je eigen woorden en met pen en papier aan de slag en ga ontspannen schrijven bij deze prachtige tekst.

Wat kun je verwachten

Een workshop duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Een ontspannen workshop waarbij je in je eigen woorden gaat schrijven bij Psalm 62:2 Eerst ga je de tekst overschrijven in je eigen handschrift. Daarna ga je oefenen met creatief schrijven. Je schrijft bijvoorbeeld op wat spreekt je aan uit deze tekst en welk woord je het meest opvalt. Wanneer geniet je van rust of waar ontspan je van? De oefeningen zijn afwisselend en eenvoudig, zodat je zo kunt meedoen.

Wat ga je doen

Je gaat zelf schrijven bij Psalm 62:2. Je oefent met verschillende creatieve schrijftechnieken en je kunt verschillende voorbeelden inzien, zodat je inspiratie kunt opdoen over een stijl die bij je past.

Oefen met creatief schrijven bij de bijbel en ontdek welke prachtige teksten er in de bijbel staan over rust. Je mag een bijbeltekst overschrijven en erbij schrijven in je eigen woorden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om een gebed te schrijven bij de tekst of je oefent met een creatieve schrijfoefening. En er is ruimte om een creatieve dagboekpagina te schrijven of een stapje dieper te schrijven aan de hand van de bijbeltekst.

Praktische informatie

Een keer meedoen met een een creatieve schrijfworkshop? Kijk in de agenda wanneer je kunt aanschuiven bij de schrijftafel van Schrijfzo in Drachten en reserveer direct via: http://schrijfzo.nl/agenda

Wil je graag een workshop bij Boekwinkel Tov! in Drachten, dan graag even overleggen over de tijd en datum. De prijs voor een workshop bij Tov! is €22,50 per persoon met een minimum van 6 deelnemers. Bij de prijs is inbegrepen: de materialen, koffie, thee en heerlijke verse brownies. Geschikt als activiteit met je eigen kring, voor je gemeente of bij een evenement.

De workshops en interactieve toerusting is ook passend als christelijke activiteit op een christelijk event, vrouwenspecial, inspiratiedag, heidag, schrijfochtend in je kerk of gemeente, bij een evenement, voor studenten, bij een startweekend, met je gebedsgroep, als workshop bij een retraite of als bezinningsactiviteit voor mannen en/of vrouwen.

Voor grotere groepen maak ik graag een voorstel op maat. In overleg kom ik graag langs op locatie. De prijs van de workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Bel, mail of app voor meer informatie en een offerte op maat.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over deze workshop of wil je in contact komen voor het plannen ervan? Ik sta je graag te woord.

Marian Poort
Tel: 06 – 397 133 61
marian@schrijfzo.nl

Ervaringen van anderen

Workshop aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.