Aanmelden workshop
Duur 2,5 uur a 3 uur
Kosten +/- € 40,- p.p
Met tapasproeverij, high tea of chocolade proeverij
Je gaat naar huis met je eigen tapasplank of houtschijf

Workshop Hout Branden

Bij de workshop Tekst op Hout branden ga je eerst de tekst of quote bedenken die je graag wilt gaan branden op een tapasplank of op een houtschijf. Daarna gaan de houtbranders aan en ga je een tekst of tekening branden op hout. Bij de workshop ga je genieten van een heerlijke proeverij. Bij de workshop geniet je van een uitgebreide tapasproeverij en twee consumpties naar keuze. Op aanvraag is deze workshop ook te combineren met een high tea of een andere proeverij.

Wat ga je maken

Elke workshop duurt ongeveer 2,5 uur – 3 uur.  Je gaat een eigen tekst bedenken of je kiest uit een bestaande quote of tekst die je op de houtschijf of op de tapasplank wilt gaan branden. Daarna ga je met een houtbrander je tekst op hout branden. Naast het houtbranden geniet je van een tapas proeverij met huisgemaakte tapas.

Wat kun je verwachten

Bij deze workshop ga je met een houtbrandapparaat je eigen tekst op hout branden en je geniet van een uitgebreide tapasproeverij:

  • Tekst branden op je eigen tapasplank of boomschijf. Je maakt je eigen quote of tekst op hout. Inclusief gebruik van houtbranders.
  • Tapas Proeverij: rauwe ham, olijfjes, kiprollade, Riperkrite tsiis, pestokaas, brood, piccalilydip, rode uien dip, knoflookdip, gerookte zalm, knoflookchampignons, knoflook gamba’s, snoeptomaatjes, watermeloen, baby augurkjes, rundvleesbitterballen met mosterdip en huisgemaakte kibbeling met remouladedip. Het tapasmenu is naar wens aan te passen.
  • Inclusief 2 drankjes uit Hollands assortiment.

Je gaat naar huis met een je eigen houtplank of houtschijf met de tekst die je er zelf op hebt gebrand. De houtschijf of tapasplank en de proeverij zijn bij de workshop inbegrepen.

Voor wie is deze workshop geschikt

Deze workshop is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 12 jaar voor.  Je kunt je aanmelden als individu of als groep. De workshop is ook aan te vragen als groepsactiviteit, zoals een teamuitje, teambuilding, activiteit met je vereniging of op een evenement. Als je deze workshop als groepsactiviteit wilt doen in een besloten groep dan kun je dat hier aanvragen, minimaal 4 deelnemers per workshop.

Duur 2,5 uur a 3 uur
Kosten +/- € 40,- p.p
Met Tapasproeverij
Je gaat naar huis een tapasplank of houtschijf met eigen gebrande tekst

Wanneer vinden de workshops plaats?

Ervaringen van anderen

Wat een leuke workshop van Schrijfzo. Ik heb een prachtige, al vind ik het zelf, klembord gemaakt en heerlijk genoten van de chocoladeproeverij. Vooral die met karamel zeezout. Mijn persoonlijke favoriet. Dikke aanrader!

Marian

Meld je aan voor een workshop

  • Opgave workshop

  • Mijn gegevens

Workshop Krijt Letteren

Krijtletteren of chalkletteren is schrijven op een krijtbord. Je gaat met verschillende krijt technieken aan de slag op een vierkant chalkboard. Dit bord kun ook gebruiken als hapjesplank of voor een proeverij. Bij de workshop ga je genieten van een heerlijke proeverij. De proeverij bij de workshop is afgestemd op het thema bijvoorbeeld: high tea met verschillende zoete en hartige hapjes, een chocoladeproeverij, diverse tapas, een grill special of verse smoothies.

Workshop Hout Branden

Je eigen tapasplank met stoere tekst erop of houtbranden op een ruwe houtschijf. Bij deze workshop ga je eerst bepalen welke tekst je op hout wilt branden en daarna gaan de houtbranders aan. Een stoere workshop die goed te combineren is met een tapas proeverij of een grill special.

Workshop Glas Graveren

Glas graveren! Maak een eigen tekst op een glas of fles. Je kunt er flessenpost van maken of het glas vullen met chocolade of thee. Een uniek cadeau voor een verjaardag, bijzondere gelegenheid of gewoon voor jezelf. Leuk in combinatie met een high tea of een chcocoladeproeverij.

Workshop Creatief Dagboek Schrijven

Workshop Creatief Dagboekschrijven. Bij deze workshop ga je creatief schrijven bij een thema, bijv. Proef & Geniet, Dankbaarheid of Zon & Strand. Je ontvang een nieuw dagboek: een Bullet Journal. Je gaat aan de slag met creatieve schrijfoefeningen en geniet van een heerlijke proeverij.